PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=119847}

Zapowiedź

Knowing
2009
6,6 143 tys. ocen
6,6 10 1 143318
4,4 27 krytyków
Zapowiedź
powrót do forum filmu Zapowiedź

8/10

ocenił(a) film na 8

Miałem dać 7/10 ale dałem 8/10 za efekty. samolot i wybiegające z lasu zwierzęta rewelacyjne. Ogólnie film fajny, z zaskakującym zakonczeniem. Cały czas się zastanawiałem kim byli ci ludzie. Warto obejrzeć, najlepiej na 42 calach i dobrym nagłośnieniu.

użytkownik usunięty
Sprite_87

Ciesze sie, ze nie zrazilam sie opinia typu "kompletna pomylka" i obejrzalam. Stwierdzam, ze Zapowiedz to piramidalna bzdura, ale obejrzalam go bez chwili znudzenia, nie wylaczylam po 5 minutach a nawet mimo wszystko poczulam sie wciagnieta i zaintrygowana i to sie dla mnie liczy. Dodatkowe uznanie za muzyke.

ocenił(a) film na 8

Bzdura jak cholera ;-) ale ogląda się fajnie ;-) To jest thriller sf więc nie do końca chodzi w nim o logikę, a raczej o to czy dobrze się go ogląda. Nie można go brać na max poważnie.

ocenił(a) film na 8
Sprite_87

<za krótki>za krótki

ocenił(a) film na 8
bulka29

Za krotki? Ten film trwa 2 godziny...

ocenił(a) film na 8
Sprite_87

nie o to mi chodzilo: ) napisalem post, znalazlem na niego odpowiedz i po prostu nie wiedzialem jak usunac wypowiedz dlatego tak, a nie inaczej sie napisalo:)

ocenił(a) film na 5
Sprite_87

Nie rozumiem tak pochlebnych ocen. Ode mnie film dostał 5/10.
1 godzina filmu była bardzo dobra, jednak druga wraz z końcówką była okropna i dlatego taka ocena.