PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=119847}

Zapowiedź

Knowing
2009
6,6 143 tys. ocen
6,6 10 1 143318
4,4 27 krytyków
Zapowiedź
powrót do forum filmu Zapowiedź

dostałby ode mnie 10 gdyby nie wplecenie tych 4 kosmitów ratujących dzieci z Ziemi, czy nie mogli z nich zrobić 4 jeźdźców apokalipsy? a tak to wyszło na koniec jak w każdym amerykańskim filmie :kosmici pokazują nam że są od nas lepsi, znakomity film trzymający cały czas w strachu przed tym co się może na końcu wydarzyć, Cage zagrał najlepiej od kilku lat, jak na Hollywood to dawno nie było tak dobrego filmu... polecam

ocenił(a) film na 6
wtcxxx

No to byli własnie jakby jezccy apokalipsy.Ja odebrałem ich jako aniołów,bo mozna spostrzec u nich skrzydła.Uwazam ze ten motyw z nimi jest bardzo dobry.A cały film jest jednym z lepszych.

ocenił(a) film na 1
Joecrou

Masz racje kandydad do złotej maliny murowany , to już Klan ma bardziej mroczną fabułe

ocenił(a) film na 6
Marcellus1

Ajajajajajj niektorzy na tym forum dobijają,żes teraz dowalił,usmiałem się,masz niezłe poczucie humoru...

ocenił(a) film na 6
Joecrou

No to oglądaj juz sobie lepiej ten klan, a nie berz się za filmy które Cie przerastaja :P

ocenił(a) film na 1
Joecrou

Widzisz synku są ludzie którzy potrafią szczytować nawet przy największym chłamie , boje się o naszą piękną i kochaną Ojczyzne gdy młodzierz gimnazjalna za dzieło sztuki uznaje film bez fabuły i sensu nie mając w swoich ocenach lepszego punktu odniesienia

Pozdrawiam

ocenił(a) film na 6
Marcellus1

Idz oglądaj klan,tam masz to co lubisz,czyli sensowną i ciekawą fabułe.
I juz zakończmy :) Pozdrawiam.