dostałby ode mnie 10 gdyby nie wplecenie tych 4 kosmitów ratujących dzieci z Ziemi, czy nie mogli z nich zrobić 4 jeźdźców apokalipsy? a tak to wyszło na koniec jak w każdym amerykańskim filmie :kosmici pokazują nam że są od nas lepsi, znakomity film trzymający cały czas w strachu przed tym co się może na końcu wydarzyć, Cage zagrał najlepiej od kilku lat, jak na Hollywood to dawno nie było tak dobrego filmu... polecam
No to byli własnie jakby jezccy apokalipsy.Ja odebrałem ich jako aniołów,bo mozna spostrzec u nich skrzydła.Uwazam ze ten motyw z nimi jest bardzo dobry.A cały film jest jednym z lepszych.
Masz racje kandydad do złotej maliny murowany , to już Klan ma bardziej mroczną fabułe
Ajajajajajj niektorzy na tym forum dobijają,żes teraz dowalił,usmiałem się,masz niezłe poczucie humoru...
No to oglądaj juz sobie lepiej ten klan, a nie berz się za filmy które Cie przerastaja :P
Widzisz synku są ludzie którzy potrafią szczytować nawet przy największym chłamie , boje się o naszą piękną i kochaną Ojczyzne gdy młodzierz gimnazjalna za dzieło sztuki uznaje film bez fabuły i sensu nie mając w swoich ocenach lepszego punktu odniesienia
Pozdrawiam