PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=119847}

Zapowiedź

Knowing
2009
6,6 143 tys. ocen
6,6 10 1 143318
4,4 27 krytyków
Zapowiedź
powrót do forum filmu Zapowiedź

A chciałem

ocenił(a) film na 7

A chciałem iść na ten film do kina i chyba nie pójdę...

ocenił(a) film na 6
ralera

No i duzo stracisz,bo ogldając go w tv napewno beda inne wrazenia.Ja osobiscie nie czytałbym komentarzy tylko szedł do kina,i tak tez zrobiłem i film mnie nie zawiódł.Szczerze mowiąc niespodziewałem sie tak dobrego filmu.8,5/10

ocenił(a) film na 10
ralera

To idź. Nie wiesz gdzie żyjesz? W POLSCE! Tu takie osóbki jak Houx oddychać nie potrafią jak czegoś z rana nie zmieszają z błotem. Ot, kompleksy albo inne problemy. Film trzeba ocenić samemu, a nie po głosie sfrustrowanego krytyka kieszonkowego.

ocenił(a) film na 1
rince_2

Otóż to. Jestem frustratem i leczę swoje kompleksy i inne problemy mieszając z błotem to filmowe arcydzieło. Idź do kina, a sam się przekonasz kto ma racje.

Gdy pierwszy raz tutaj zawitałem, "Zapowiedź" miała 8,3/10. Teraz jest już poniżej 7 i nadal spada. To powinno niektórym dać do myślenia....

ocenił(a) film na 7
Houx

Idż jak nie pójdziesz to się nie przekonasz czy film w Twoim klimacie i czy warto było wydać kasę ( bo przecież 20 zł to zajebisty majątek )
p.s. Jak ja byłem to siedziały obok mnie dwie głupie cipy które po 10 minutach seansu spytały się swoich "menów" na jaki film poszliśmy i jaki jest tytuł- porażka.