Początek fajny i naprawdę wciągający! Później robiło się już trochę gorzej aż do samej końcówki, która dla mnie jest troche nieporozumieniem! Zastanawiam się co się dzieje z Cagem! Taki fantastyczny aktor z niego był, a tu kolejna po Ghost Riderze przereklamowana produkcja w której bierze udział! Plusem filmu jest pomysł i efekty specjalne, lecz wykonanie jak dla mnie bardzo kuleje! 5/10 spodziewałem się więcej!
Wszystko fajne tylko czemu imbecylu zdradzasz zakończenie filmu. Dobrze że już obejrzałem ale niektórzy ludzie przez takich typów jak ty tracą sens oglądania...
Szanuj sie chłopcze! Ja cie nie obrażam! Fakt źle zrobiłem że nie podpisałem spoiler ale pierwszy raz mi sie to zdarzyło chyba , lecz nie ja pierwszy tak napisałem! Po za tym nie musiałeś tego czytać! Wyraziłem opinie o filmie i tyle!
A co krzywda ci sie stala złamasie p********?! Bo założe się że jakbym poszukał na forum to i twoje wpadki w podobnym stylu bym znalazł! Stało sie no trudno! A teraz sie odstosunkuj z tego tematu ignorancie!
kosmici generalnie zawsze wszystko psują. jak zobaczyłam to ufo w kinie miałam ochotę aż krzyknąć z rozczarowania, tak dobrze zrobiony początek filmu który naprawdę trzyma w napięciu a potem to ufo jak pięść do nosa. 5/5 również z mojej strony.
5/5? hee to całkiem dobrze oceniasz film ;)
kurczę wy nic chyba nie rozumiecie z tym UFO, nie używałbym też tego słowa - na korzyść "istot spoza Ziemi" czy "aniołów" (jak już ktoś zauważył w jednej z scen końcowych widać skrzydła).
UFO mi się kojarzy z jakimiś głupimi historyjkami o maleńkich zielonych ludzikach, podróżujących w spodkach.
Tutaj obraz obcych jest zupełnie na innym poziomie, przedstawia ich rolę w ocaleniu naszego gatunku (prawdopodobnie nie pierwszy raz).
No, ale rozumiem, że dla niektórych film mógłby się skończyć tylko efekciarsko, kiedy nic ani nikt by nie przeżył. Dobrze że zrobili jednak inaczej..
"UFO mi się kojarzy z jakimiś głupimi historyjkami o maleńkich zielonych ludzikach"
jak rzekł Fox M. Oni są szarzy
Zgadzam się z autorem. Od 15 minuty film zrobił się bardzo ciekawy, ale do kosmici zrujnowali końcówkę filmu. Najbardziej mnie jednak zdenerwowało pokazania, jak te dzieciaki biegły po zbożu do jakiegoś drzewa. Można by pomyśleć ze to sugestia do Adama i Ewy, ale skąd du chuja się wzięła natura na ziemii, skoro przed chwilą słońce ją dosłownie spaliło?!?!?!
Wiesz ja myśle że to jakaś alternatywna orbita była i tak w sumie można to interpetować, bo w końcowych kadrach widać w tle coś w rodzaju księżyca. Więc to jakaś inna planeta podobna do Ziemii pod względem strukturalnym. Z drugiej zaś strony to taka odpowiedź do jednej z wcześniejszczych odpowiedzi dotyczących skrzydeł ... anioły - nie nigdy w życiu!
Szukalem filmu na ktory chcialem pojsc dzis do kina, wystarczylo tylko troche zjechac nizej na stronie i juz w oczy rzucaja sie tytulowi kosmici. Banka prysla. Zupelnie inaczej odbiore ten film obojetnie czy mi sie spodoba czy tez nie. Prosze nigdy juz nie pisz juz takich rzeczy, a przynajmniej nie w tytule. Pozdrawiam :)
Jestem na FW już bardzo długo i przepraszam naprawdę. W sumie mi też kolega powiedział zanim obejrzałem że fajny film ale kosmici psują całą akcje. Wkurzyłem się troche a teraz bez zastanowienia zrobiłem to samo! Więc jeszcze raz przepraszam i prośba ... nie odpisujcie na ten temat więcej aby zniknał z pola widzenia :):):)
POZDRAWIAM WSZYSTKICH!!!!!!