PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=119847}

Zapowiedź

Knowing
2009
6,6 143 tys. ocen
6,6 10 1 143325
4,4 27 krytyków
Zapowiedź
powrót do forum filmu Zapowiedź

Do wszystkich 'wizjonerów'

użytkownik usunięty

Na wstępie o filmie. (byłem w kinie)
Wg. mnie to największy gniot tego dziesięciolecia. Już za samo pojawienie się Cage'a w filmie otrzymuje on ode mnie ocenę 3/10. Dalej. Kompletnie amatorskie efekty. Myślę, że gdyby w mój samochód uderzył TIR z prędkością 80 km/h i od od mojej strony to rozmazałbym się po całym samochodzie a nie zastygłbym z uśmiechem na ustach i kilkoma zadrapaniami na twarzy. Ponadto myślę, że o takim czymś jak super jakiś wybuch na słońcu naukowcy wiedzieli by dużo wcześniej niż na dzień przed katastrofą. No i już za tych bzdetnych kosmitów (lub jak kto woli Aniołów) ocena spadła u mnie na 2/10. Ponadto drętwa jak martwy kot na poboczu gra aktorska. Naprawdę są bardziej utalentowani aktorzy od Cage'a i bardziej utalentowane dzieci od tych które można zobaczyć w tym filmie. Jedynie Byrne potrafi pochwalić się kunsztem aktorskim, nie tylko z resztą w tym filmie.

Teraz zwracam się do wszystkich kuźwa 'wizjonerów' roku 2012

Krótko. Wyśmieję Was publicznie w Boże Narodzenie w 2012. Poczytajcie sobie na czym polega przebiegunowanie na stronie innej niż nautlius.org.pl to wtedy pogadamy. Film to film, ma dostarczać rozrywki a nie prorokować koniec świata nawet jeśli został on tu ukazany w sposób wielce prawdopodobny.

Film ląduje na mojej liście najgorszych filmów pierwszej dekady XXI wieku na miejscu 4... tam gdzie każdy film z Mikołajem Klatką.

Pa

M.

ocenił(a) film na 8

Cóż....
Myślę, że dla wszystkich, którzy podeszli do tego filmu ze stosowną dozą obiektywizmu i bez złej woli, twoja wypowiedź "drogi kolego" samoistnie popłynie na sam dno znaczących głosów wśród wypowiadających się na serwisie. Głównie stanie się tak zapewne z powodu twojej chęci publicznego ośmieszenia ludzi o odmiennym zdaniu niż twoje. Zapewne własne twoje zaniżone zdanie o sobie lub pewnych ograniczonych zdolnościach współodczuwania i poszanowania wolności wyrażania swoich myśli zaowocowało pragnieniem upublicznienia twych egoistycznych plwocin myślowych. To zaś, w połączeniu z ciekawym zestawieniem myśli wskazującym na niezdolność do wykazania się elementarnym zrozumieniem faktu, że nie każdy dochodzi do twoich wniosków, które również mogą być błędne, wydaje się sugerować, że raczej nie powinieneś korzystać z tak szanowanego serwisu filmowego by wywlekać na nim swoje egocentryczne pisarskie nieudolności.

ocenił(a) film na 8
milefo

Nic dodać, nic ująć. Nikt z, jak to powiedziałeć, "wizjonerów", nie stawia tego filmu na szczycie artystycznego kunsztu, więc lepiej zachowaj te swoje odkrywcze mądrości dla siebie.

Krzysiu011089

Wypowiedź Adasie to porażka. Nie lepiej zgłosi się do swego idola Miśka Koterskiego. Wyjaśnie mu tylko jedną rzecz. Drogi chłopcze, gdybyś był prezydentem Polski, a nie wspomnę, że 230 milionowego państwa to na pewno byś powiedział, że za rok kometka walnie w chatkę twych obywateli i zostanie z nich popiół. Przykład - kryzys kubański. Nie wiesz co to wpisz w google. Myślę, że ludzie by się cieszyli wiedząc, że za rok, miesiąc, tydzień zejdą z tego świata. Udanego chaosu.

ocenił(a) film na 6
zJarka80

Adas_Miauczynski przespij się,dobrze Ci to zrobi.Na monitorku se obejzałes???Wersje cam i teraz płaczesz...?

użytkownik usunięty
zJarka80

Miśkiem Koterskim gardzę, jest on beztalenciem nieskutecznie promowanym przez ojca. Wiem co to kryzys Kubański, po za tym każdy ma prawo do wyrażania opinii jaka by ona nie była ;]

ocenił(a) film na 10

To prawda ale twoja wypowiedź jest żądna pogardy panie ADIDASIE hahah takie spekulacje prosze zostawic dla siebie. I nawiasem mówiąc to zgasili pana koledzy nade mna ale cóż ludzie uparci sa.
Co do pana klatki to chyba sie panu cos pomyliło bo na na swoim koncie trochę dobrych produkcji zakładając pana wiek po wypowiedzi sądzę że nie rozumie pan tego aktora i jego sposobu grania zalecam oglądnięcie filmu pt. Twierdza. Jeśli ten film jest dla pana dnem to polecam udanie sie do porządnego psychiatry ponieważ chyba pan ma jakieś urojenia i myśli pan że jest zafajdanym krytykiem filmowym a to już jest żenada.Pozdrawiam