Ja też właśnie oglądam i mam wrażenie, że już ten film widziałam. Kilka obrazów mam przed oczami, ale za nic nie wiem jak się skończy heh. Swoją drogą szkoda, że dają takie filmy o tej porze:/
jeden z ciekawszych filmów jakie oglądałam ;) Fajnie, że że mogę sobie go przypomnieć :) Tylko te postaci są przerażające jak kiedyś... :/
Też właśnie oglądam :P Reklama xd
Już wcześniej widziałam kawałkami ten film, wreszcie obejrzę do końca :P
oglądam i mam mieszane uczucia.i jeszcze ta data ,19 pazdziernik, moje urodziny.
Cage z otwartą japą, na kolanach - scena na której autentycznie w kinie roześmiałem się na głos. Cały film fajny, tylko wątek kosmitów absolutnie z du*y. Po cholerę kreowali ich na kogoś złego przez 90% filmu, skoro byli naszymi obrońcami? Bez sensu.
pokazali jak odbierał ich bohater filmu , chyba byl taki zamysl
oni kontaktowali się i przemawiali tylko do dzieci czyli wybranych
nie interesowalo ich czy informacja o zagladzie dotrze do ludzi
Okay. W sumie, nigdy w ten sposób nie brałem tego wątku pod uwagę. :)
Choć i tak wyjaśnienie tajemnicy było dla mnie in minus.
Faktycznie nie było to dobre rozwiązanie, ale mimo wszystko chyba nie jestem zawiedziona. Już nawet kosmici i ich statek do mnie przemawiają;p wg mnie dobry film. Na 7 napewno. Można byłoby jednak kilka rzeczy zmienić:)
strasznie się dłuży, gdyby był o półgodziny - godzinę krótszy byłoby lepiej. trochę wszystko naciągane, niektóre momenty wręcz żałosne
no trochę, a raczej bardzo mi się dłuzył :D momentami miałam ochotę wywalic kilka kadrów i tak bym nic nie straciła ;>