Zapowiedź

Knowing
2009
6,6 143 tys. ocen
6,6 10 1 143465
4,5 21 krytyków
Zapowiedź
powrót do forum filmu Zapowiedź

Obejrzałam go jakiś czas temu, właśnie jestem w trakcie wystawiania ocen i zaraz, zaraz... o czym właściwie była ta "Zapowiedź"? No właśnie. O niczym. Jakieś cyferki, dużo ględzenia, zero wciągającej akcji.
Spodziewałam się czegoś lepszego. Końca świata. Koniec był jak podczas projekcji zamknęły mi się oczy i otworzyły na napisach końcowych.
4/10

Skoro przespałaś film, nie dziwne że nie wiesz o czym był. Tym bardziej nie powinnaś wypowiadać się na jego temat ani go oceniać. Pozdrawiam.

użytkownik usunięty
funkyman

Czytaj mój drogi filmwebowiczu ze zrozumieniem. W którym momencie napisałam, że przespałam cały film? Przespałam ok. połowy. Następnego dnia obejrzałam przespaną część i niestety moja ocena się nie zmieniła. Spiskowa teoria dziejów w numerkach była tak samo nudna jak poprzedniego wieczoru. Nicolas Cage gra w coraz większych gniotach.

ocenił(a) film na 6

No to cos bardzo słabą pamięc masz,skoda mi Cie.

użytkownik usunięty
Joecrou

Ja tam wolę Ople :P

<za krótki><za krótki><za krótki><za krótki>

ocenił(a) film na 7

Z Twojej wypowiedzi idzie wywnioskować, że przespałaś film... więc jak możesz go komentować?

użytkownik usunięty
Chervinski

Cage gra w coraz większych gniotach - sama prawda. Role na poziomie tych w Con Air czy The Rock już mu raczej nie grożą. Rozmiłował się w papce powodującej zgąbczenie mózgu :/

użytkownik usunięty
Chervinski

Przespałam jego część, czytasz tylko pierwszy wpis?
Skoro tak, to jak możesz w ogóle to komentować?