Zastanawiam się na co iść jutro do kina?? Na Zapowiedź czy The International?? Czekam na odpowiedzi:)
Wyżej oceniany przez krytyków jest "Knowing". Jednak wiesz, co potrafią pisać krytycy... =)
Ja osobiście poszedłbym na oba filmy. Tak też zrobię!:)
Pozdrawiam
Ja również postaram sie zobaczyc oba. Wbrew temu co zobaczyles w tematach poprzednich. Jeżeli nie zobaczysz to nie będziesz uprawniony do marudzenia lub tez wychwalania owych produkcji.
Z recenzji prasowych, oba warto zobaczyc
Ja również postaram sie zobaczyc oba. Wbrew temu co zobaczyles w tematach poprzednich. Jeżeli nie zobaczysz to nie będziesz uprawniony do marudzenia lub tez wychwalania owych produkcji.
Z recenzji prasowych, oba warto zobaczyc
Po przeczytaniu recenzji z na filmweb i w teletygodniu z niechencilem do filmu The International ale zobacze poprostu to chyba film nie dla mnie.
Zapowiedź jest fatalna. Odradzam. Też dałam się zlapać na te genialne oceny, ale na prawdę nie warto. The International nie widziałam, ale sądzę, że gorsze od Knowing już być nie może. No chyba, że chcesz iść do kina, żeby się pośmiać z głupawych i sztucznych dialogów. Moich znajomych złapala głupawka na tym filmie i zamiast thrillera katastroficznego wyszla nam komedia;)