Ten film jest zaskakująco nudny, Po obejżeniu pierwszej godziny liczyłam na dalsze rozwinięcie akcji a także na adekwatne zakończenie, lecz bardzo się zawiodłam. Uważam, że Nicolas Cage nie sprawdził się w tej roli. Po obejżeniu doszłam do wniosku ,że to totalna bajka. Jak dla mnie 1/10 ! ; //
piep**ysz głupoty .Po obejrzeniu doszłaś do wniosku , że to totalna bajka , wielkie brawa za spostrzegawczość...
Tylko stwierdzałam fakty, jeśli jara Cię, taki film to gratuluję dobrego gustu ...
Jak liczyłas na takie rozwiniecie akcji jak w (s)hicie "2012" to Tobie gratuluje dobrego gustu ;] Gatunek filmu to dramat SCFI czyli fantastyka a nie film historyczny o martyrologii. Nie jara Cie takie kino nie kupuj plyty/nie idz na to do kina/nie sciagaj (niepotrzebne skreslic) danego tytulu. Na przyszlosc czytaj streszczenie na odwrocie okladki - jesli ono jest niezrozumiale badz nie wynika z niego co to za film zapytaj sprzedawcy. Dziwie sie ze zaskoczyla Cie zawartosc plyty. Okladka naprawde nic nie mowi o czym moze byc fabula??? Czy skojarzyla Ci sie bardziej z biografia Hugh Lauriego ??? Dla mnie mocne 8/10 - Cage jak zwykle trzyma fason, bardziej znosna wizja kataklizmu wlacznie z samymi efektami niz we wspomnianym powyzej 2012.
Jeżeli jarają Cię kosmici to gratuluję! Osobiście nie mam nic do filmów z gatunku sci-fi, ale ten film to totalne dno! Całe zakończenie było wielką przesadą. Uważam, że z końcem to zjeb*li i to nieźle...
Ten film jest fatalny! Cage to dobry aktor, ale w tym filmie się nie popisał. p\Początek był świetny, z tą dziewczynką, ale potem wszystko zepsuli. A szczególnie końcówka. Dla mnie 4/10. Widać było, ze efekty są zrobione komputerowo. KICZ!
nie mam pojęcia czego oczekiwaliście po końcówce, owszem jest to abstrakcyjna wizja końca świata, ale jak dla mnie bardziej przekonująca, tzn. z rozbłyskami słońca, niż 2012, poza tym było widać, że ludzie łączą się ze sobą w bólu i godzą się na tą szybką śmierć, a w dodatku świetna muzyka. Nie nazwałabym tego kiczem, jeżeli nie potraficie oglądać filmu tego typu, to tego nie róbcie.
Nie napisałem że "jarają mnie kosmici" (skad mozesz wiedziec co mnie jara), napisalem tylko ze kupujac film Kowalska czy inny Iksinski powinien wiedziec czego sie spodziewac basta.