Dokładnie, mam takie samo zdanie. Można było to inaczej rozwiązać, a tu na koniec pojawili się kosmici i niestety u mnie popsuli ogólne wrażenia z filmu. Zauważyłem jeszcze kilka rzeczy które mnie denerwowały bo były mało realne, ale w sumie to drobnostki. Film jest dobry, ale mógł być lepszy.
taaa... kosmici. mi się film strasznie podobał... był klimat... tylko właśnie jak na koniec pokazało się to ufoo.... już wcześniej wkurzały mnie postaci tych "mężczyzn"... ale potem kosmici to była już totalna przesada....
Te postacie w ogole nie potrzebne oraz całe to UFO, bez tego film był by 100 razy lepszy. Poczatek tego filmu ( jakies pierwsze 30 minut) to jest cos niesamowitego!!!! Pozniej wlasnie przez te bzdury z kosmitami film staje sie nieciekawy. Ale za sam poczatek z odkopaniem jaja czasu ;P, rozkminy Cage'a z tymi cyframi i wypadkami na ziemi oraz katastrofa samolotu (co za klimat!!!!) naleza sie wielkie brawa i 10 - ątki :)
Anioły ? Jakby się przyjrzeć mieli takie skrzydełka z "dymu" :)
"gatunek: Dramat,Thriller, Sci-Fi" - ja bym dodał jeszcze katastroficzny (fajna scena z samolotem i metrem) i fantasy... końcówka.
Przez tych ,,Kosmitów" film robi się jeszcze bardziej podobny do ,,Znaków". Ja bym na końcu nie niszczył świata. Niby takie oczywiste że już wszyscy zginą, a tu nagle...