PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=119847}

Zapowiedź

Knowing
2009
6,6 143 tys. ocen
6,6 10 1 143318
4,4 27 krytyków
Zapowiedź
powrót do forum filmu Zapowiedź

Zakończenie

ocenił(a) film na 7

Film mi się podobał... Dopóki nie zobaczyłam końcówki(Nieporozumienie). Ogólnie film polecam, ale dzieło sztuki to nie jest

ocenił(a) film na 7
kate1992

Zgadzam się. Już wolałabym, aby te istoty okazały się jakimiś zjawami (?), sama nie wiem. Choć statek kosmiczny z wyglądu b.pomysłowy.

ocenił(a) film na 7
kate1992

Twórcom na pewno nie można odmówić wyobraźni, ale do mnie nie za bardzo ona przemawia. Zjawy na pewno byłyby lepsze

ocenił(a) film na 6
kate1992

dokładnie. końcówka zawsze powinna postawić kropkę nad i. tu postawiła z oceny 8 na 6;)

ocenił(a) film na 7
8jarex

Ja byłam trochę łagodniejsza i dałam 7:)

ocenił(a) film na 7
kate1992

popieram w 100% fajnie sie ogladalo,dopoki nie zepsuli wrazenia masakryczenie denna koncowka :P

ocenił(a) film na 6
kate1992

Końcówka-typowy przerost formy nad treścią, najpierw myślałem że są to czterej jeźdźcy apokalipsy na czarno tacy i ponurzy w ogóle, chwilę potem że to kosmici bo transparentni, a za moment że anioły, przez te niby fluorescencyjne skrzydła.A główna bohaterka to mi tak działała na nerwy, jak mało kto ostatnio.Aż podskoczyłem na fotelu z okrzykiem "masz ty jeb,,, kur.." jak ją ta ciężarówka na skrzyżowaniu rozpieprzyła.Waham się 5 albo 6.Dam 6 za to, że tą sfiksowaną kobietę scenarzyści zabili.

Artfulnick

Ta laska była całkiem fajna. Mi się podobała. Byłaby na małe co nieco ;p.

kate1992

Film nie jest zły, choć te ostatnie filmy z Cage'm darzę mniejszą sympatią niż te wcześniejsze. Chociażby ten Ghost Rider co ma teraz wejść do kin.. wygląda jak z kiepskiej gry komputerowej. No ale dobra, do meritum ;d
Mam podobne zdanie do większości z Was, końcówka zepsuła całą produkcję. Rozstrzygnięcie w filmie powinno dać nam do myślenia, zmusić do refleksji w tego typu produkcjach - że szanujmy Ziemię, cieszmy się życiem i nie traćmy czasu na pierdoły i bla bla blaaa :) A tutaj? Nic, żadnego morału.
Szkoda :)

ocenił(a) film na 6
kate1992

Zakończenie do dupy mówiąc wprost.