Niesmak, taki kicz zrobić to trzeba mieć prawdziwy talent!! Ten film to wielkie nieporozumienie. Mało że stracony pieniądz, to jeszcze niesmak i "przetrącenie" natury psychologicznej!!! Że aktor takiej klasy dał się wpleść w takie gów....
kicz??niesmak??hmm...ale ja nie widze tutaj zadnych logicznych argumentów...a moze po prostu sciagnałes sobie film i nie rozumiesz co mowia po angielsku...mój drogi obrażac to każdy potrafi!
rozumiem ze podobac Ci sie nie musi, ale jesli obrażasz to chociaż podeprzyj to logicznymi argumentami!!
A Cage wielkim aktorem i tak jest...a ze gra w takich czy innych filmach cóż jego sprawa!
Pozdrawiam!
Podejrzewam że ktoś o niku mama leona jest kobietą. A ty piszesz jak do faceta więc czytanie ze zrozumieniem u Ciebie nie jest za dobre ale angielski pewnie znasz lepiej. Co do logicznych argumentów to Film który można opowiedzieć w 2 min nie jest czymś ambitnym. I poza kilkoma efektami specjalnymi nic do historii kina nie wnosi. Cage jest dobry aktorem ale ostatnio gra w samych takich mało fajnych filmach ostatnim który zrobił na mnie dobre wrażenie był Pan Życia i Śmierci.
rozumiem ze o formie bezosobowej nie słyszałes?? a ze nick ma forme żeńską o niczym nie swiadczy, gdyż jest tylko nickiem!
Tak słyszałem że tego używa się w instrukcjach obsługi np pralki. Więc twój post powyżej mam traktować jako taką instrukcje? I jaki cudem twierdzisz że jest to forma bez osobowa jak pisze: ściągnełes sobie, podobać Ci, obrażasz. Tak słyszałem też o tym że nik można mieć taki. Ale mało osób tak robi.
widzę, że na siłe sie czepiasz a, że nie masz argumentów to czepiasz sie formy jakiej użyłem...to nie forum ortograficzno-gramatyczne tylko na temat filmów, dlatego poprosze Cie o milczenie w tej sprawie.
Sam wyjechałeś z tą formą bez osobową.I nie czepiam się na siłę bo napisałem co mi się nie podobało. Argumenty podałem film który można opowiedzieć w 2 min w trailerze to nie film. A Ty chciałeś być mistrzem ciętej odpowiedzi i Ci nie wyszło. Ps jak bym się chciał czepiać to piszę się siłę nie siłe się nie sie i poproszę a nie poprosze. I dalej się nie będę kłócił bo nie ma sensu. Podobało Ci się fajnie twoja sprawa mnie NIE! i tyle w tym temacie :)
Specjalnie poszedłem do kina żeby obejrzeć ten film. Tak jak wyżej do połowy(może nawet wcześniej) było OK ale daje to już normalnie porażka. Ciągle mi się wydawało, że "gdzieś to widziałem....[...]". Gdzieś druga połowa to były dla mnie same nudy. Nudziłem się w kinie jak nigdy. Więc nie mówcie, że to dobry film, bo właśnie przez te komentarze poszedłem zobaczyć czy naprawdę warto i powiem, że kategorycznie NIE-NIE WARTO!!
Specjalnie poszedłem do kina żeby obejrzeć ten film. Tak jak wyżej do połowy(może nawet wcześniej) było OK ale daje to już normalnie porażka. Ciągle mi się wydawało, że "gdzieś to widziałem....[...]". Druga połowa to były dla mnie same nudy, normalnie samo dno. Nudziłem się w kinie jak nigdy. Więc, nie mówcie, że to dobry film, bo właśnie przez te komentarze poszedłem zobaczyć czy naprawdę warto i powiem, że kategorycznie NIE-NIE WARTO!!