PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=119847}

Zapowiedź

Knowing
2009
6,6 143 tys. ocen
6,6 10 1 143318
4,4 27 krytyków
Zapowiedź
powrót do forum filmu Zapowiedź

skąd oceny?

ocenił(a) film na 10

dziwię się czemu są już oceny , wersja do sciągniecia jak narazie to CAM , po takiej wersji filmu się nie ocenia , więc po co oceniać film bez oglądania po okładce?? beznadzieja

ocenił(a) film na 1
lipek_87

jeżeli chcesz iść do kina na ten badziew , Twój wybór, ale lepsza jakość obrazu i dźwięku nie sprawi, że film będzie znośniejszy, skoro ma beznadziejny scenariusz

ocenił(a) film na 3
onyx887

dokładnie nawet jak bym go zobaczył w wersji HD to opinii że to gówno nie zmienię.

Robert831231

Mioim zdaniem nie był taki zły. Typowa rozrywka, nie spodziewałem się drugiej "Odyseji Kosmicznej". Cage jak zawsze niczym rzeźba i rola kobieca też średnia. Ale mimo wszystko dobra rozrywka. Obejrzyj sobie "Dzień w kórym zatrzymała się Ziemia" to zobaczysz co to gówno. "Knowing" moim zdanie to dobry film.

Pozdrawiam

ocenił(a) film na 10
onyx887

żaden film z Cagem nie jest badziewny !!

ocenił(a) film na 3
lipek_87

Cage w Ghost Raider był słaby a ten jest jeszcze słabszy. Lubie Cage jest jednym z moich ulubionych aktorów ale tu się nie popisał. Pan który napisał scenariusz to mam nadziej że już nic nie napisze. Mogę się założyć że w 3 napisali byśmy coś lepszego. Co do reżysera to naprawdę mnie zawiódł a ma na swoim koncie reżyserie takich Hity jak Kruk i Ja Robot. Które naprawdę były Rozrywka. Więc w tym wypadku, to uważam że dobrą rozrywką jest wypad na sanki na piwo. A oglądanie tego "dzieła" nie jest żadną rozrywką.