PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=231755}

Zarżnięci żywcem

The Cottage
2008
5,4 4,0 tys. ocen
5,4 10 1 4037
6,5 4 krytyków
Zarżnięci żywcem
powrót do forum filmu Zarżnięci żywcem

Film nie jest typowym horrorem komediowym jak to było np w przypadku filmów takich jak : Zręczne ręce , czy też Rodzinka Adamsów! Jest raczej podzielony na 2 odrębne częsći: komedie a następie horror. Pierwsza komediowa część filmu trwająca do około 45 minuty była naprawdę przyzwoita i przyznam że gdyby reżyserzy dalej szli tym tropem to udałby im się naprawdę przyzwoity film! Lecz niestety dalsza część to niewypał! Pojawia nam się kolejna maszkara imitująca jakby Smakosza i oczywiście chcąca zabić wszystkich bohaterów! I po co? Jak dla mnie troche rozczarowanie chociaż bardzo fajnie się zapowiadało! Obejrzeć można ale nie koniecznie trzeba ... ocena 5/10

ocenił(a) film na 7
Adash

to chyba groteski nie załapałeś ;p przecież humor nie zniknął z pojawieniem się "monstrum" wręcz przeciwnie ;p a do tego całkiem spoko sceny gore. Postać ni jak nie przypomina smakosza, bardziej zombiaki ze wzgórz. Po co zabija ? no chyba je swoje ofiary, ale zresztą to mało istotne.

trochę nie rozumiem twojej wypowiedzi, a jedyne wyjaśnienie jakie mi się nasuwa, ze nie uważnie oglądałeś film. Nawet ostatnie słowa bohatera świadczą o tym, że to typowy śmiechowy slasher "czy to ma byś jakiś pieprzony żart?"

7

Newelowsky

Może po prostu nie kręcą mnie takie filmy. Ale tak patrząc po forum chyba nie tylko mnie. A Twój końcowy śmiechowy slasher wogóle śmieszny nie był!