PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=231755}

Zarżnięci żywcem

The Cottage
2008
5,4 4,0 tys. ocen
5,4 10 1 4037
6,5 4 krytyków
Zarżnięci żywcem
powrót do forum filmu Zarżnięci żywcem

Spotykam się z wieloma negatywnymi opiniami na temat tego filmu ale też i z wieloma pozytywnymi.... prosił bym o obiektywną ocenę kogoś inteligentnego....
PS: Nie odsyłaj do Wujka Google - to nie mój wujek.... i używanie go jednak mnie k*r wa boli

ocenił(a) film na 7
nefistofeles

"prosił bym o obiektywną ocenę kogoś inteligentnego.... "

i tym zabiłeś temat :D (żarcik)

Film oglądałem u kumpla - na początku nic o nim nie wiedziałem - i to chyba wielki pozytyw ;) na początku myślałem że to czarna komedia tylko i wyłącznie... potem okazało się że od końcówki 2 polowy filmu zaczął sie horror (mimo wszystko czasami śmieszny :D)

Tutaj występuje specyficzny humor (to film brytyjski...) mi się nawet spodobał oceniłem go na 7/10. A rozgraniczenie na opinie pozytywne i negatywne wskazuje na to że film albo się spodoba albo będzie uważany za typowego gniota 0 tylko czarne i białe - nie szare....

pzdr

Darekk

Faktycznie obawiałem się że ten temat nie ruszy:)
Wiele osób też drażnią połączenia horror - komedia a do tego Angielski humor.. cóż trzeba mieć specyficzne poczucie humoru aby polubić\zrozumieć wyspiarskie poczucie humoru ... rzadko się na nim zawodzę więc obejrzę ten film z chęcią :)
Mam nadzieję że będzie to miłe zaskoczenia jak np "Wstrząsy" choć z USA - to z podobnym humorem - wg, mnie.
Dzięki za pomoc imienniku :) Pozdrawiam.

ocenił(a) film na 7
nefistofeles

I jak po seansie ?? ;)

Darekk

Mi się bardzo spodobał! naprawdę polecam - taki lajtowy, przyjemnie się ogląda. Zabawne dialogi i ogólnie fajnie parodiujący typowe horrory. POLECAM!