Zaraz wracam

While She Was Out
2008
4,6 5,7 tys. ocen
4,6 10 1 5700
Zaraz wracam
powrót do forum filmu Zaraz wracam

...miałam ochote to oznajmić po 20min filmu:(
Jak dla mnie film baaardzo słaby; tematycznie ambitny - aczkolwiek przez reżysera totalnie niewykorzystany, bo ukazany w sposób nie dość, że absurdalny to dodatkowo...śmieszny.
Przewija się mnóstwo błędów, jak wyżej wspomniałam - absurdów -------------------------spoiler------------------------------------------------ --------------------------------------------------------------------------
ucieczka naszej bohaterki nie gdzie indziej jak do lasu,który choć ogromny to zmysł węchu bandy zawsze doprowadził do naszej biednej Kim - porażka!; następne "czekanie" - i tu mogłoby być bez cudzysłowia ale niech zostanie- na swoich oprawców i przyglądanie się im ( bo przecież po cóż uciekać, a wręcz gnać przed siebie bo tak chyba zareagowała by większość; kurcze i co najgosze w tym filmie - nieustanne bieganie bohaterki wraz z czerwoną skrzyneczką, która choć metalowa i z narzędziami (jak się w końu dowiedzieliśmy)nie robiła hałasu....... kolejne - akcja "erotyczna" masakra!! --jednym zdaniem---
FILM NIE PRZEKONAŁ MNIE NAWET W MINIMALNYM STOPNIU DO CHOĆ ODROBINY REALIZMU, MOŻLIWOŚCI ZDARZENIA SIĘ PODOBNEJ SYTUACJI;
Nie polecam!!!

Moje 2/11