Zaraz wracam

While She Was Out
2008
4,6 5,7 tys. ocen
4,6 10 1 5700
Zaraz wracam
powrót do forum filmu Zaraz wracam

Całkiem niezły

ocenił(a) film na 7

Fakt, Kim Basinger nie zawiodła, ale zagrała najlepiej, ale reszta obsady również świetnie sobie radzi, zwłaszcza Lukas Hass. Zimowy klimat filmu stoi na wysokim poziomie. Całość w pewnym stopniu przypominała mi "Pluję na twój grób", a zakończenie, mimo wskazówek, kompletnie mnie zaskoczyło.

ocenił(a) film na 3
Shiloh

Dla mnie film powinien się nazywac "Kobieta ze skrzynką narzędzi". Mam odmienną ocenę ale gusta są różne.

ocenił(a) film na 2
Shiloh

Żartujesz sobie? Ten film to definicja gniota, mogę Ci to udowodnić 1 przykład = 1 minuta filmu.

ocenił(a) film na 3
kostek5255

Dałem 3 za Basinger no i w sumie jakoś akcja się "kula" :-P no ale jak ktoś daje 1 czy 2 to sie wcale nie dziwie. Obejrzałem już mase tego typu filmów z tego gatunku więc punkt odniesienia mam i ten film to jeden z najgorszych w tym gatunku jakie widziałem

ocenił(a) film na 2
armarange

Ja mam tak samo. Szkoda Kim, bo fajna aktorka, a wzięli ją do roli w takim gniocie, gdzie nawet gdy fabuła jest kiepska, to i tak ni trzyma się kupy, postacie postępują niekonsekwentnie, są całkowicie bezbarwne i nie wiadomo dlaczego postępują tak nielogicznie.

Trojden

co to znaczy: wzięli ją? siłą? jest niewolnikiem i musiała zagrać? jest po prostu bardzo słaba aktorką więc do poziomu tego filmu pasuje idealnie.