Zaraz wracam

While She Was Out
2008
4,6 5,7 tys. ocen
4,6 10 1 5700
Zaraz wracam
powrót do forum filmu Zaraz wracam

Film bardzo dobry.Moja ocena 8/10

ocenił(a) film na 2
maciekb80

z całym szacunkiem, ale to twoja ocena jest śmieszna ... 8/10?! [SPOJLER] za to, że główna aktorka biegała po lesie z czerwoną skrzynką, zabijając każdego z `zbrodniarzy`, bo ich zachowanie było niewytłumaczalnie głupie ? Złapali ją kilka razy, koleś z którym potem chciała `się kochać` miał broń, ale nie.. Kobieta była silniejsza od 4 mężczyzn.. Nawet już nie będę komentować scen w lesie, bo dla mnie cały film to nieporozumienie i nie powinien powstać.. Przecież tam nawet nic nie trzymało w napięciu ... A ostatnia scena ? Mąż pyta się czy przywiozła mu coś, ze sklepu po czym odpowiada `nic` i mierzy w jego głowę pistoletem `WTF?!`

ocenił(a) film na 7
92Mistic

Ja przynajmniej ,życiowych rozterek miłosnych jakim był film "Wciąż ją kocham "nie nazywam arcydziełem.Gratulację za równorzędną klasyfikacje tego romansidła które umieszczasz na tej samej półce co "zielona mila" że o "skazanych na shawshank" nie wspomnę"

ocenił(a) film na 2
maciekb80

Nie wiem, po co schodzisz z tematu... Może `wciąż ją kocham` oceniłem trochę za wysoko, ale oglądałem ten film dość dawno.. Na pewno wyżej wymieniony film jest lepszy od `Zaraz wracam`, chociaż to tylko ckliwe romansidło.. Ocenić taki film 8/10 ? No dobrze, o gustach się nie dyskutuje.. Chociaż powiedź co Tobą sugerowało, gdy oceniałeś ten film, zamiast krytukując ocenę 1 z filmów ocenionego przeze mnie .

ocenił(a) film na 2
92Mistic

Chociaż powiedź co Tobą sugerowało, gdy oceniałeś ten film, zamiast krytykować 1 z filmów ocenionony przeze mnie . **** sorry, tak to ostatnie zdanie miało wyglądać. ;)

ocenił(a) film na 7
92Mistic

O matko a co Mnie to interesuje co ci się bardziej a co Mniej .Ideą tego forum jakim jest filmweb jest wyrażanie opinii ma temat filmów a nie wyrażanie opinii na temat opinii innych

ocenił(a) film na 2
maciekb80

Ja tylko chciałem żebyś właśnie wyraził `opinię` na temat tego filmu.. Dlaczego taka ocena (jakieś argumenty), ale widocznie to nie ma sensu.. Więc może zakończmy ten temat.. Każdy ma prawo do oceny więc to szanuję i nie będę już komentował... Pozdrawiam.;)

ocenił(a) film na 7
92Mistic

Oj nie ma sensu

ocenił(a) film na 6
92Mistic

Ta ostatnia scena: może dlatego chciała zabić męża, bo w opisie filmu pisze, że on miał skłonności do agresji i był często na nią zły bo skupiała się na dzieciach? A może jak zwiewała przed bandytami, to potem bała się każdego faceta?

Najlepsiejsza1958

Dokładnie tak. On się nad nią znęcał. Więc ta scena jak najbardziej jest zrozumiała.

92Mistic

A ile jest tego typu podobnych i niedorzecznych filmów gdzie w głowie się nie mieszczą pewne absurdalne sceny i jakoś mają większą ocenę niż 'Zaraz wracam'

ocenił(a) film na 7
mariola1618

na dodatek więcej niedotrzeczności można zobaczyć w życiu niż w filmie . Wystarczy włączyć Fakty , albo wiadomości . Nie takie cuda dzieją się w świecie realnym o których nawet Braje by nie pomyślał by umieścić je w swojej komedii bo stwierdziłby że nie ma co przeginać.

92Mistic

Podpisuje sie obiema rekami! Jakie w realnym swiecie, ta kobieta mialaby szanse? Film tak glupi, ze szkoda gadac. Jedynie dla wielbicieli nieslabnacej mimo wszystko urody Kim :-)

ocenił(a) film na 7
maciekb80

może nie bardzo dobry a niezły ... ale nie rozumiem krytyki i takich niskich ocen. dla relaksu można oglądać, nie jestem zwolennikiem hejtowania wszystkiego i wszystkich, są gorsze gnioty a dostają wysokie oceny, filmik do obejrzenia.

ocenił(a) film na 1
maciekb80

Szanuje zdanie innych jednak dla mnie ten film to totalna porażka - kobieta biega po lesie co chwile zatrzymując się, tak jakby czekała na tych chłopaków i znowu parę metrów i przerwa.. ja na jej miejscu uciekała bym bez zatrzymywania i sprawdzania o czym rozmawiają.. No ale wtedy film byłby jeszcze nudniejszy, a tak to jest po prostu absurdalny...

i ta skrzynka... ja nie wiem czy by miał ktoś w głowie w takiej sytuacji aż tak pilnować żeby ją ze sobą mieć - zrozumiałabym jakby miał być w nie telefon albo broń... owszem narzędzia mogą być przydatne ale jak na ucieczkę po lesie gdzie starała się być cicho metalowa skrzynka z obijającymi się w niej narzędziami to chyba niezbyt dobry pomysł - już wolałabym je wyjąć i nieść w rękach

ocenił(a) film na 7
testerka90

..ale proszę cie. Miała uciec im w 15 minucie na amen . To jest film . Gdzie w kinie grozy uciekaja ofiary gdy do domu wchodzi obcy ? na strych albo końcowe piętro . A powinny przeciez najprościej uciec z domu no ale wtedy to nawet nie byłby film krótkometrażowy .

ocenił(a) film na 1
maciekb80

..ale zgadzam się z Tobą.. rozumiem, że taki film by wtedy nie miał sensu ale też niech nie przesadzają w drugą stronę.. a przynajmniej nie do tego stopnia, że film staje się momentami po prostu śmieszny :)

no ale czasem i taki film fajnie obejrzeć, lecz tylko z takiego powodu nie będę dawać wysokich ocen, zwłaszcza, że każdy ma prawo do własnej opinii

ocenił(a) film na 8
testerka90

Spróbuj kiedyś pobiegać po lesie - tylko nie po ścieżkach ;) Samo chodzenie po nierównej ściółce pełnej wystających gałązek, korzeni i kamyków jest męczące. Ja bym sobie za długo nie pobiegała. Poza tym - im więcej biegniesz, tym większe prawdopodobieństwo, że a nuż zauważą ruch, lub wyrżniesz i narobisz hałasu = znajdą Cię.

Skrzynka... Taaak, już widzę, jak wszyscy byliby zadowoleni i dawaliby duże noty filmowi, gdyby bohaterka wzięła torebkę, bo to takie "rozważne". No świetnie, ale gdzie w sytuacji skrajnego przerażenia jest miejsce na rozsądek, rozwagę i racjonalne myślenie? Babeczka wysiadła uruchomić silnik, jedyne co miała w ręku to ta skrzynka - a lepsza skrzynka niż nic, naprawdę. Jakby zamiast skrzynki wzięła parasolkę to też nie powinna jej wyrzucać z rąk, bo "to głupie brać parasolkę w takiej sytuacji". Parasolką też mogłaby komuś wybić oko. A potem już biegała jak dzika z tą skrzynką po lesie, bo raz jej ocaliło skórę rzucenie pierwszym lepszym narzędziem zeń wyjętym w stronę napastnika. Jak widać z resztą po kolejnych wyciąganych ze skrzynki fantach, wszystko może się do czegoś przydać ;>

ocenił(a) film na 4
maciekb80

@maciekb80 zgodzę się z tobą ! wydaję mi się ,że na całym filmweb'ie znajdują się sami krytycy filmowi , reżyserowie i doświadczeni fachowcy w tej dziedzinie. Jak sam gatunek mówi "thriller" .Co przez to rozumiemy ? wzbudza dreszcze ( wzbudza, starajmy się poczuć na jej miejscu. Trochę empatii ) , aura tajemniczości ( oczywiście ), intryga ( owszem ), trzyma w napięcie ( każdy się zgodzi ). Wszystko się w tym filmie znajduje . Nie jest to film na miarę OSKARA, ale ludzie wybaczcie. Jedynki na pewno bym nie dała . Cóż są gusta i guściki !

ocenił(a) film na 3
Zlowieszcza

" Cóż są gusta i guściki !" Świetnie ujęte. Dlatego daję 3 bo to marny thriller.

ocenił(a) film na 3
maciekb80

Cóż masz prawo lubic takie filmy. Jak dla mnie kategoria C a Basinger chyba przymierała z głodu że wzięła tą rolę. Ocena na filmweb wg mnie zawyżona bo powyżej 3 temu gniotowi się nie należy.