Zaraz wracam

While She Was Out
2008
4,6 5,7 tys. ocen
4,6 10 1 5700
Zaraz wracam
powrót do forum filmu Zaraz wracam

Kim był ten cień na drzewie ? To była ona ? Przecież miała kręcone rozpuszczone włosy, a cień był zupełnie inny ?

xolina

To był cień szansy na sukces tego filmu.

ocenił(a) film na 3
nie_powiem

Zgadzam się. Ja oglądałam do końca ten film tylko dlatego by się dowiedzieć kto jest z nimi w tym lesie, a tu klapa. Wielka szkoda, cień był naprawdę intrygujący, a wyszło tak, jakby filmowy zapomnieli wyciąć te scenę ;/

ocenił(a) film na 2
nie_powiem

"nie_powiem" - jesteś genialny. :D

ocenił(a) film na 7
nie_powiem

: )))))))))))))))))))) bystre !

xolina

Ten cień, to był Huey, który jednak nie umarł i pomści kolegów. Będzie 2! :D

misiarysia

Haha czekamy z niecierpliwością :-D Ale i tak najbardziej rozbawiła mnie wypowiedź nie_powiem ;-)

ocenił(a) film na 3
misiarysia

"Kobieta ze skrzynką narzędzi 2 " :D
i prequel
" Kobieta ze skrzynką narzędzi. Początek" haha

xolina

Własnie ! Wszyscy widzieli cień, a nie zostało to ujawnione w filmie. Ale można się chyba domyslić, że był to ten facet, który "zginął " pierwszy:D Myślałam, że pod koniec filmu pokażą go, że jednak żyje, a tu nic. ale w sumie po co miał się ujawniać? A jej w szczególności?? Trafiłby do więzienia, a tak to nie wiedziała, ze on żyje i po sprawie ;-) Koleś był bezpieczny, Nie sądze też, że chciałby się zmeścić zabijając ją w I cześci czy tam w drugiej ;p hahaha... z jego zachowania wynikało, ze on nie chciał nic zrobić tej kobiecie.. :D

ocenił(a) film na 3
xolina

jaki cien?czyzbym przysneła

xolina

Ja też myślałem, że to imię Della przez dwa L ma jakieś znaczenie, po tej uwadze ekspedientce i tym zbliżeniu na kubek z jednym L... No cóż to tylko dowodzi, że ani cień ani jej imię przez dwa L za wiele w tym gniocie nie zmieniają i gniot gniotem pozostaje...