Zastępstwo z niespodzianką

Christmas in Boston
2005
6,6 2,8 tys. ocen
6,6 10 1 2790
Zastępstwo z niespodzianką
powrót do forum filmu Zastępstwo z niespodzianką

świetny filmik;]

ocenił(a) film na 10

dzis mialam okazje obejrzec ten film na tvp1;]
bardzi fajny;] do obejrzenia z rodzinka;]

tylko czemu mial inny tytuł...hmnn...

NattGD

na tvp zawsze dawają ten drugi tytuł ;)
w tym wypadku dobrze bo "Zastępstwo z niespodzianką" brzmi strasznie..
a film bardzo przyjemny, o dziwo bardzo zabawny :)

NattGD

O ja tez obejrzalem dzis ten film na tvp1 Dosyc zabawny lekki fajny mily ciekawie opowiedziany z oczywiscie romantycznym i wzroszajacym zakonczeniem Mi osobiscie sie podobal mialem nawet podobna historie...lecz zupelnie inaczej sie zakonczyla Ale to juz opowiesc na zupelnie inny film heh

ocenił(a) film na 8
Mr_BLOND

nie tylko ty, choc moja zakonczyła sie bez happy end'u (moze to i dobrze) no niewazne. filmik super! wprowadza w taki miły swiateczny nastrój *_* az sie marzy zakochac na swięta :D

NattGD

No tez go przed chwilą oglądałam i jest świetny próbuje go ściągnąć ale go nigdzie nie mogę znaleźć

NattGD

bardzo mi sie podobał :D naprawde sympatyczny :):)

Diamond19

Mi się bardzo podobał. Nie rozumie dlaczego tak mało znany. Szkoda że od połowy okgladałam ale i tak jest w moich ulubionych :) TVP szaleje. :D
Szkoda tylko, że obraz jest zły :/

ocenił(a) film na 9
NattGD

Filmik malo znany ale za to bardzo fajny i miejscami zabawny (nawet bardzo) :) dodalam do ulubionych ;p
She nie rozumiem dlaczego obraz zly? Chyba ze tylko w twoim telewizorze u mnie byl dobry

ocenił(a) film na 7
NattGD

Ja też oglądałam ten film na TVP1 i bardzo mi się podobał. Chociaż z góry wiadome było jakie będzie zakończenie. Takie są już love story. Film na serio przyzwoity. Fajni aktorzy :)) Pozdro:))