PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=36041}

Zbrodnia Ojca Amaro

El crimen del padre Amaro
2002
6,7 4,1 tys. ocen
6,7 10 1 4131
6,7 3 krytyków
Zbrodnia Ojca Amaro
powrót do forum filmu Zbrodnia Ojca Amaro

Jak się skończył?

użytkownik usunięty

Oglądałam do drugiej przerwy reklamowej wczoraj na polsacie

Amelia zaszła w ciąże potem powiedziała o tym Amaro a on jej powiedzial żeby gdzies wyjechała,urodziła i oddała do adopcji dziecko ale ona się nie zgodziła. Następnie Amelia chciała wyjść za swojego byłego chłopaka ale on jej już nie kochał. I wkońcu wpadli na pomysł aborcji i pojechali do jakiegoś szpitala ale ona dostała krwotoku i Amaro wzioł ja na rece i powiedział że jedzie do lepszego szpitala. Nie dojechali ponieważ Amelia zmarła.

użytkownik usunięty
broken_glass

Dzięki za opis, ja wczoraj zasnąłem na ostatniej przerwie reklamowej...To niepojęte, żeby robić takie długie przerwy.... Te reklamy supermopów parowych czy niesamowitych materaców są takie męczące....

haha, ja też nie dotrwałam do końca :) przez te "supermopy" i "niesamowite materace" właśnie ;) dzięki za streszczenie :)

ocenił(a) film na 7
broken_glass

Dzięki za odpowiedz, też zasnęłam na ostatniej przerwie reklamowej i właśnie chciałam się zapytać o zakończenie:)

zoe_young

hmmmm. też zasnęłam przez te reklamy:/ ale napewno go jeszcze obejrzę bez tych mopów i materaców:)

ocenił(a) film na 7
broken_glass

dzięki za streszczenie, jak większość też zasnąłem przez mopy i materace!! dobrze, że nie dają takich durnych reklam wieczorem, bo by była totalna maskara!! film mi się podobał, aczkolwiek nie uważam, żeby był jakiś bardzo fajny... 6/10 :P