PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=36041}

Zbrodnia Ojca Amaro

El crimen del padre Amaro
2002
6,7 4,1 tys. ocen
6,7 10 1 4130
6,7 3 krytyków
Zbrodnia Ojca Amaro
powrót do forum filmu Zbrodnia Ojca Amaro

Ten film to prymitywny atak na Kościół katolicki i poszanowanie życia poczętego. Widać masoneria w Meksyku nadal ma się świetnie.

miotacz plomieni

widzę że bezkrytyczna ocena kościoła to, to co lubisz ...

hindus98

Ja jestem jak najbardziej krytyczny wobec Kościoła - krytykuję go za modernizm. Nie twierdze też, że wśród księży nie zdarzają się czarne owce, ale ten film to wyjątkowo prymitywna masońska propaganda, czemu może zaprzeczyć chyba tylko ktoś, komu brak obiektywizmu. Od powstania państwa meksykańskiego Meksykiem rządzi masoneria (tam masoneria działa oficjalnie, z otwartą przyłbicą), która zajmuje się głównie walką z własnym (w większości gorliwie katolickim) narodem. Ten film jest jednym z przejawów tej walki.

miotacz plomieni

Oni używają wielu symboli i gestów, wiesz gdzie tego jest pełno?
Mają też specjalne uściski dłoni różniące się zależnie od pozycji w hierarchii osób je wymieniających, wiesz kto je często stosuje?

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
giovanni50

Artykuł o tobie, prymitywie: http://naszdziennik.pl/wp/19669,dziala-juz-tajemnica-bezboznosci.html

miotacz plomieni

Nasz Dziennik- i wszystko jasne
żal mi cie

giovanni50

A mi cię.

miotacz plomieni

Patrząc na takich jak ty (specjalnie z małej litery) jestem dumny, że wyzwoliłem się już dawno temu z tych bajek.
Ten film to propaganda a Pokłsie jest antypolskie, zgadłem? Stawianie 1 dla filmu tylko dlatego, ze nie pasuje do twojego wąskiego światopoglądu jest po prostu głupie. Może jeszcze kiedyś zmądrzejesz.

MikeParcero

"Zbrodnia ojca Amaro" dostała jedynkę, bo jest filmem obrzydliwym i reprezentuje masońską propagandę najgorszego sortu, a "Pokłosie" dostało ode mnie (a jakże) jedynkę, bo jest podkładem propagandowym pod bezpodstawne żydowskie roszczenia majątkowe i przedstawione w tym filmie wydarzenia nie mają nic wspólnego z prawdą historyczną. Tutaj jest wszystko objaśnione - http://youtu.be/u35odXNQgbQ
Przecież nie będę wysoko oceniał filmów, które na to nie zasługują. Ty (z dużej litery tylko dlatego, że na początku zdania), jako chrystianofob i ojkofob napawasz się, oglądając takie gnioty. Ja, jako człowiek przyzwoity, traktuję je tak, jak na to zasługują, czyli 1/10 (a dałbym 0, gdyby było można, a nawet "mniej niż zero-o, mniej niż zero-o o-o-o-o").

miotacz plomieni

Mogłeś w trakcie filmu na początku wyłączyć go i kliknąc w ,,nie interesuje mnie to.. To jest dla mnie poniekąd 0 i sam bardzo często tak robie. Dlaczego lubisz się biczować i męczyć obrzydliwymi filmami? Może jednak był intersujący, ale fanatyczny mózg próbuje wypierać to ze świadomości?
Do takich postów jak twoje masz tzw ,,katolickie media..i tam dostaniesz poklask, bo tutaj fanatycy religijni są mniejszością.
Zbrodni Ojca Amaro dałem 7, Pokłosiu 8 więc myślę, że nie mamy o czym rozmawiać. Dobranoc.

MikeParcero

"Mogłeś w trakcie filmu na początku wyłączyć go i kliknąc w ,,nie interesuje mnie to.. To jest dla mnie poniekąd 0 i sam bardzo często tak robie. Dlaczego lubisz się biczować i męczyć obrzydliwymi filmami?"

Trzeba przede wszystkim poznawać propagandę swoich wrogów, żeby skutecznie jej przeciwdziałać. Dlatego oglądam takie filmy, wcale nie biczując się, bo stan wiedzy i świadomości sprawia, że spływa to po mnie jak po kaczce.

miotacz plomieni

Napisz jeszcze, że reżyser, scenarzysta, aktorzy oraz producent pójdą do piekła przez ten film.

ocenił(a) film na 9
miotacz plomieni

Stan niewiedzy raczej.