NIe było premiery w polskich kinach a w telewizji już był.. Chciałam to obejrzec ale zbytnio nie nagłaśniali tego w tv4!! A czemu redakcja filmwebu nie napisał że będzie tak to bym obejrzała!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!
Tez uwazam to za dziwne. Wczoraj caly wieczor lezalam i przewracalam po kolei kanaly, az sie wkurzylam bo nic inbteresujacego nie moglam znalezc i juz mialam wylanczac TV, a bylo chyba z 15minut przez rozpoczeciem tego filmu, gdy cos mnie tknelo. Otworzylam wiec program i patrze z boku na rubryke gdzie zawsze sa opisane hity dnia. Nic ciekawego. Wiec zaczelam lookac co intresujacego moze byc ok 23 z groszami,po wszystkich kanalach po kolei. No i trafilam. A jeszcze lepsze jest to ze film byl oznaczony tylko dwiema gwiazkami co oznacza ze niby powinien byc sredni. Ja nie wiem czy oni jacy slepi czy bezgustowni sa ale jak mozna takie cos tak nisko oceniac?
Przeciez to najbardziej kontrowersyjny film ostatnich lat to chyba nalezy mu sie cos za to miano? No ale niestety jak pech to pech bo okolo wpol do pierwszej i tak zasnelam bo bylam zmeczona, ale staralam sie z calych sil aby sie nie poddac bo film naprawde bardzo mi sie spodobal;)
Fajna byla np. akcja jak ta mloda dziewczyna poszla do spowiedzi i spotkala w konfesjonale tego ksiedza i sie strasznie speszyla i nie mogla z poczatku slowa wyrzec a potem jak ja kilka razy spytal czy ma jakies grzechy to mu powiedziala ze jest zmyslowa i lubi sie dotykac wyobrazajac sobie ze robi to z Panem Jezusem:)
I jeszcze slynna akcja z wypluciem oplatka.
Ale kurde czemu najlpsze filmy zawsze puszczaja w godzinach 23-24?? A drugi raz pewno sie szybko nie zdarzy bo film bardzo ciezko nabyc.
A co do tych od Tv i programow- jakies banaly i pierdoly ktore okrzykuja hitami juz z tydzien przed rozpoczeciem zaczynaja rozglaszac, a filmom ambitnym i godnym uwagi nie chca poswicic tych 2minutek reklamy, chociazby w dniu w ktorym maja je puscic...