Pojechałam do posnania. Wyjazd świetny. Wspaniałe zakupy i jeden z najwspanialszych filmów jakie widziałam. Lecz na pewno nie dla wszystkich. Żeby lubić ten film, trzeba było choć raz w życiu czuć się tak jak Sy. Być na poboczu i próbować zminic inny świat. Jak ktoś nie ocenia swojego poziomu inteligencji na dobry, to niech nie idzie na ten film. On jest nudny, ale tylko wtedy jak się go nie rozumie
inteligentny inaczej????
O twoim poziomie inteligencji świadczy fakt, że uważasz się za inteligentniejszą od tych którym film się nie podobał. Kolejna osoba która uważa "że jeśli nie lubicie tego co ja to jesteście głupi". A jeśli chodzi o zrozumienie to każdy to odbiera na różny sposób po to Pan Bóg dał rozum i SERCE. Co w tym filmie było takie wspaniałe, skoro przedstawia ludzką tragedię.
brak racji
nie uważam się za inteligentną! Film mi się dłużył i czasami nudził. Mówię o nim jako mądrym bo pokazuje ludzką psychikę, a chyba zgodzisz się ze mną że ludzie puści nie zawsze zrozumieją ten film.
P.S. Czy bycie człowiekiem głupim to wada?? Nie wydaje mi się.
każdy ma właną rację i to jest cudowne (czasami)
Niestety głupota jest wadą, najwięcej ludzi w naszej historii zgineło właśnie przez głupotę innych. Powinnaś też uważać na słowa "puści ludzie", nie można ocenić nikogo na podstawie lubienia lub nie, jakiegos filmu. Jeśli chcesz mądre filmy polecam program Discovery lub Planet, pod tym względem filmy fabularne nigdy nie dościgną dokumentów.
dlaczego musze przyznawać sie do błędów???
Największą moją wadą jest to że nigdy nie umiem w pełni przekazać moich myśli. Przez to często muszę przyznać komuś rację, chociaż wiem że nie całkiem (ten ktoś) ją ma. Głupota nie jest wadą. Weźmy Adama i Ewę. Byli szczęśliwi, tylko z powodu swojej niewiedzy. skoro jest to strona filmowa, to odwołam się też do filmów. Patrz na "Foresta Gumpa", czy Kazan w "Cube". Oni byli szczęśliwi! I nie skrzywdzili by muchy, bo w swej niewiedzy nie maja pojęcia co to jest zło. "najwięcej ludzi w naszej historii zgineło właśnie przez głupotę innych"? Poprawka. To nie głupota. To bezmyślność. Dzięki za polecenie tych (zgazam się) rewelacyjnych kanałów, ale dokumenty raczej pokazują świat z naukowego punktu widzenia. Ja wolę ten który pochodzi z osobowości człowieka. życzę zdrówka.
P.S. Tak szczerze powiedziawszy to ja wolę National Geographic:-)))
popieram Agnies, film jest inteligentny a widz który lubi straszny film 8 czy kolejną komedie dla kretynów nie znajdzie w nim nic ciekawego
dla mnie 10/10 i dodaję film do ulubionych :)