Zdobycz

Prey
2007
4,6 4,0 tys. ocen
4,6 10 1 3966
Zdobycz
powrót do forum filmu Zdobycz

Żenada, wprawieni myśliwi dają się pożreć jak chrupki lwom, a amerykańskie nastolatki wysadzają potwora w powietrze zapalniczką i zdobywają Afrykę ;P
I jeszcze ta dziewczynina z fochem w buszu, pijąca wodę z krwią, albo tatuś co znalazł tyle miejsca pod autem żeby go lew metrową łapą nie sięgnął ;))
Ale w sumie śmieszny!!:)

SlowDown

A z twojej odpowiedzi łatwo można wywnioskować, że nie zrozumiałeś mojej ;-)... i zrobiłeś z siebie idiotę :]

Barbasiss

Ależ ty lubisz wszystko wyolbrzymiać. Z twojej wypowiedzi łatwo można wywnioskować, że film oglądałeś/aś nie uważnie albo po prostu robisz z siebie idiotę. Pozdrawiam.

SlowDown

Dodam od siebie że po początku przełączyłem :D Zajefajne budowanie napięcia coś w stylu: nie ruszaj sie...o Mój Boże...nie ruszaj sie....O mój Boże....nie ruszaj sie.... gapią się na lwa od 5 minut a ziomek dziarsko nabija broń dopiero w zbliżeniu kamery, ciekawe po co on tą broń mierzył do lwa skoro nie była nabita, chyba myślał że lew przestraszy sie że ziomek dziarsko ładuje broń, jeszcze lepsze było jak ten dzieciak spieprzał :P Przecież go by nawet 2 latek w chodziku złapał.... albo łażenie lwa po dachu samochodu....to dziarskie okropne napięcie pękającej szyby.... (która w zasadzie dawno powinna pęknąć ale to przecież miało być dziarskie więc popękała i wszystko ^^ to miało być megadziarskie) aż w końcu panu Lwu się znudziło i sobie poszedł. NA JAKIEJ PODSTAWIE ? Lew nigdy nie odpuszcza zdobyczy. Aha, na youtube jest zgrabnie pokazane jak Lew wskakuje na auto to widać łapy tresera, a potem jak lew patrzy się i schodzi widać w odbiciu szyby samochodu dwóch facetów robiących jakieś wywijasy ^^ ogólnie film był super dziarski. Albo jeszcze szyba ;D Gościu jest jedzony przez lwa, w jednej scenie widzimy całą szybę od krwi, a w drugiej już tylko ślady rąk ; o. Magia, lub twórcy chcieli być dziarscy, tak mega dziarscy i wykorzystać stary chwyt z rękoma od krwi, zjeżdżającymi po szybie....TO takie megadziarskie było... Raz szyba od krwi, w drugiej scenie tylko ślady rąk. To było MegasuperhiperDZIARSKIe....... Shit.