Chciałbym zobaczyc ten film
Kurcze a tak na marginesie to po tytule można sądzić iż Tygrys z Samowolki zaczął grać w
filmach karate:)
zawsze o 21 puszczają, tylko ze dzień wcześniej leci zawsze ten sam film o północy, więc pewnie zawsze na ten wcześniejszy seans trafiasz :)
fajnie, chan z lat 70 to calkiem dobre kino-polecam piesc smoka z 79 lub reka smierci z 76. a i tak wiekszosci nie widzialem...
Temu,ze z satelity jak masz dobry tuner to jest duzo lepsza jakosc obrazu,niz jak nagrasz analogowo,ja stawiam bardzo na jakosc,albo sie cos robi porzadnie,albo wcale
rozumiem. ja lubie obraz analogowy, bo jak sie ma jeszcze zwykly kineskopowy telewizor to jest dobry. na lcd/led itp to faktycznie tylko cyfrowy musi byc(mam porownanie), ale tez widzialem 2 rodzaje-puszczany z chyba z tv i z dekodera enki(?-nie znam sie az tak ;)-no i jeden z nich byl beznadziejny: bardzo duzo rozdzielczosc i tym samym pewnie przez to ostrosc az nadto i sztuczne ruchy postaci-jakby teatr-w takim stylu to wygladalo jakby w teatrach tv czy cos-okropne ). no ale nie mam satelity tak czy siak...
a na 2 o 22 55 gdzie jestes amando-ciekawy jestem bo na podstawie ksiazki autora rzeki tajemnic -a ekranizacja clinta rewelacja
Bo tylko majac satelite człowieku możesz mieć dobry obraz,nagrywałwm już analogowo a kolega nagrywal cyfrowo z satelity z dobrego tunera i teelwizora dobrego,przy drogiej nagrywarce dvd i różnica była spora,tłumaczyłem Ci już
Ta kopia jeszcze była całkiem spoko. Znacznie gorzej było jak na TV4 leciało "Siedem pięści", wtedy nawet dźwięk siadał. Ale i tak chwała im za to, że te filmy puszczają. :)
Jeden ze słabszych filmów z Jackie Chanem, w każdym razie poniżej moich oczekiwań. Niestety fabuła mało ciekawa, a walki też mogłyby być o wiele lepsze. Z tamtych lat zdecydowanie bardziej wolę "Wąż i cień orła" albo "Młodego mistrza". Ale dwa momenty mnie w tym filmie kompletnie rozwaliły...
spoiler
Jak mistrz Shaolin się oślepił i jak "Uparty" chciał zabić Jackiego a ten się uchylił i zabił samego siebie. :D