PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=124933}

Zemsta tygrysa z Shaolin

Shao Lin mu ren xiang
1976
6,7 649  ocen
6,7 10 1 649
Zemsta tygrysa z Shaolin
powrót do forum filmu Zemsta tygrysa z Shaolin

Chciałbym zobaczyc ten film
Kurcze a tak na marginesie to po tytule można sądzić iż Tygrys z Samowolki zaczął grać w
filmach karate:)

ocenił(a) film na 7
giovanni50

w piątek o 21 na TV4 ;)

ocenił(a) film na 7
wacek1990

Wiem
Nareszcie TV4 puszcza film karate o przyzwoitej poże

ocenił(a) film na 7
giovanni50

zawsze o 21 puszczają, tylko ze dzień wcześniej leci zawsze ten sam film o północy, więc pewnie zawsze na ten wcześniejszy seans trafiasz :)

ocenił(a) film na 7
wacek1990

Nie zawsze nie zawsze
Kiedys po południu było

ocenił(a) film na 6
giovanni50

fajnie, chan z lat 70 to calkiem dobre kino-polecam piesc smoka z 79 lub reka smierci z 76. a i tak wiekszosci nie widzialem...

DonVitoCorleone

Ciekawe,czy ktos nagra z satelity i wrzuci na internet

ocenił(a) film na 6
kozako22

a czemu z satelity?

DonVitoCorleone

Temu,ze z satelity jak masz dobry tuner to jest duzo lepsza jakosc obrazu,niz jak nagrasz analogowo,ja stawiam bardzo na jakosc,albo sie cos robi porzadnie,albo wcale

ocenił(a) film na 7
kozako22

Też prawda

ocenił(a) film na 6
kozako22

rozumiem. ja lubie obraz analogowy, bo jak sie ma jeszcze zwykly kineskopowy telewizor to jest dobry. na lcd/led itp to faktycznie tylko cyfrowy musi byc(mam porownanie), ale tez widzialem 2 rodzaje-puszczany z chyba z tv i z dekodera enki(?-nie znam sie az tak ;)-no i jeden z nich byl beznadziejny: bardzo duzo rozdzielczosc i tym samym pewnie przez to ostrosc az nadto i sztuczne ruchy postaci-jakby teatr-w takim stylu to wygladalo jakby w teatrach tv czy cos-okropne ). no ale nie mam satelity tak czy siak...

ocenił(a) film na 7
DonVitoCorleone

No właśnie jak to na 4 jest
Na 1 o 20-25 jest Nieustraszony z Jetem Li

ocenił(a) film na 6
giovanni50

ogladam jeta a nagrywam chana bo reklamy;)

ocenił(a) film na 6
giovanni50

a na 2 o 22 55 gdzie jestes amando-ciekawy jestem bo na podstawie ksiazki autora rzeki tajemnic -a ekranizacja clinta rewelacja

ocenił(a) film na 7
DonVitoCorleone

Jakas słaba kopia
TV4 się nie popisała

giovanni50

Bo tylko majac satelite człowieku możesz mieć dobry obraz,nagrywałwm już analogowo a kolega nagrywal cyfrowo z satelity z dobrego tunera i teelwizora dobrego,przy drogiej nagrywarce dvd i różnica była spora,tłumaczyłem Ci już

ocenił(a) film na 5
giovanni50

Ta kopia jeszcze była całkiem spoko. Znacznie gorzej było jak na TV4 leciało "Siedem pięści", wtedy nawet dźwięk siadał. Ale i tak chwała im za to, że te filmy puszczają. :)

giovanni50

Słaba, bo niestety nie ma lepszej :/
Musieliby remasterować, ale to spore koszta niestety.

ocenił(a) film na 5
giovanni50

Jeden ze słabszych filmów z Jackie Chanem, w każdym razie poniżej moich oczekiwań. Niestety fabuła mało ciekawa, a walki też mogłyby być o wiele lepsze. Z tamtych lat zdecydowanie bardziej wolę "Wąż i cień orła" albo "Młodego mistrza". Ale dwa momenty mnie w tym filmie kompletnie rozwaliły...

spoiler

Jak mistrz Shaolin się oślepił i jak "Uparty" chciał zabić Jackiego a ten się uchylił i zabił samego siebie. :D

ocenił(a) film na 7
Kung_Fu_Master

Dało się oglądac-czekam na więcej