PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=490841}

Zeszłej nocy

Last Night
2010
6,8 37 tys. ocen
6,8 10 1 36689
5,9 11 krytyków
Zeszłej nocy
powrót do forum filmu Zeszłej nocy

Jak myślicie, co powiedziała Joanna na końcu do Michaela ?
Gość widzi buty i myśli sobie że coś jest na rzeczy, Joanna bierze oddech i chce mu o czymś powiedzieć.
Zastanawiam sie co to było. Dwie najprawdopodobniejsze opcje, to to, że powiedziała mu o Alexie, albo odpowiedziała mu 'Ja też cie kocham'.
Podoba mi sie w tym filmie to, że samemu można sobie dopowiedzieć zakończenie.
Naprawde dobry.

ocenił(a) film na 7
yrrah

Nie wydaje mi się, że był to ich drugi raz, a raczej, że zrobili to dwa razy - droczyła się z nim. Gdyby był to ich drugi raz to Michael by tak nie panikował, nie miałby takich wyrzutów sumienia, tudzież bardziej by się pilnował, unikałby bycia z nią sam na sam. Chyba że tego chciał, działał świadomie, ale w takim przypadku nie wracałby do domu w takim popłochu...

ocenił(a) film na 6
Herushingu

Ale ona chyba nie powiedziała 'twice', tylko 'second time'. Ale mogę nie pamiętać.

ocenił(a) film na 7
yrrah

Wiem, ale wydaje mi się, że odnosiło się to do ich drugiego podejścia tejże samej nocy, bo w przeciwnym wypadku ich rozmowa poprzedzającej zdradę i jego zachowanie po fakcie nie miałyby sensu...

ocenił(a) film na 7
Izabell673

Możliwe jest, że Michael widząc buty zaczyna podejrzewać
Joanne a ona jego, ponieważ mogła poczuć zapach
Laury na nim lub jego ubiorze.

ocenił(a) film na 8
Izabell673

Ja znowu uważam, że ona zauważyła w jego wyrazie twarzy albo w zachowaniu, że coś jest nie tak i chciała zapytać, czy coś się wydarzyło... przynajmniej to jako pierwsze przyszło mi do głowy, jak zaczerpnęła powietrze :)