PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=173499}

Ziemia potępionych

Forest of the Damned
2005
3,0 986  ocen
3,0 10 1 986
Ziemia potępionych
powrót do forum filmu Ziemia potępionych

Nie rozumiem dlaczego na końcu główna bohaterka "zaserwowała" nimfom tego pisarza...

ocenił(a) film na 1
ola300387

no dokladnie po co ona to zrobiła??!! Hesus... wogóle film to totalna zenada... oblesny i wogóle.. i bez fabuły fajniej fuuujjjjjjj............

ocenił(a) film na 1
ola300387

Zrobila to chyba po to zeby moc patrzec na nimfy .

użytkownik usunięty
boberson

Dokładnie - jako jedyna przeżyła kontakt z tymi "upadyłmi aniołami" a z tego co wywnioskowałem to jak ktoś spojrzy nim w oczy to wpada jakieś zauroczenie i wydają sie one najpiękniejszą rzeczą na świecie... dlatego teraz robi wszystko by móc je obserwować

ocenił(a) film na 7

No o to mniej wiecej chodzilo. Ja mam taka teorie, ze oni zabili tego faceta w domku, ktory takze przywiazywal ofiary ,zeby sobie nimfy je jadly. A kiedy zgina to musialy wybrac nastepce wiec wybraly kobiete. Ten jej krzyzyk na szyji tez mial cos z tym wspolnego.

BloodY_MarrY

ja mialam takie wrazenie ze przez ten krzyzyk na szyji te nimfy nie mogly nic jej zrobic a ona byla tak zauroczona nimi ze zaczela sprowadzac im papu :) bardzo mozliwe ze ten koles z domku tez cos mial na sobie ze go nie chcialy tknąc wiec tez im zbierał ww papu :) aby moc je sobie poobserwowac