PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=326493}

Zjadacz kości

Bone Eater
2007
2,8 935  ocen
2,8 10 1 935
1,0 3 krytyków
Zjadacz kości
powrót do forum filmu Zjadacz kości

Drugie danie tylko dla najwytrwalszych wyjadaczy - zapraszamy do dzielenia się wrażeniami!

Valdoraptor23

Wspaniały "Prolog" xD

Valdoraptor23

Tak, to będą emocje... ;D

Smoar

Student archeologii zawsze jest w szoku, gdy wykopie kość...

Valdoraptor23

I zawsze myśli, że to będzie dinozaur...

Smoar

Co podejrzewasz?
Nie wiem, ale w końcu gramy w niskobudżetowym horrorze - to może być wszystko...

Valdoraptor23

Prawdziwy kościany kowboj na mglistym rumaku! Nie mieli żadnych szans!

Smoar

Chciałem dać 1 ale po tej scenie z tym podkładem co najmniej 2 :D

Valdoraptor23

Ja myślę, że najlepsze wciąż przed nami. Fabuła ewidentnie się rozkręca.

Smoar

W USA lepiej nie być najemnikiem czy budowlańcem, ich życie jest nic nie warte jak widać.

Valdoraptor23

Ale ich historia jest wszystkim znana, nawet jeśli nikt nie przeżył, by ją opowiedzieć...

Smoar

Dokładnie :) A Szkieletorek widać w dzieciństwie jadał tylko stejki, a nie jakieś kanapeczki, bo ma niezłą parę w kościach.

Valdoraptor23

Tak! I nie ma śladów opon, ale może ktoś przesunął ciężarówkę, bo to przecież nie zostawia śladów...

Smoar

Skoro dziewięć naboi nic nie dało, to czemu nie wystrzelić dziesiątego. Ach ta muzyczka :D

ocenił(a) film na 3
Valdoraptor23

Teraz włączyłem, urokliwa pani w czarnej koszulce fajnie kręciła tyłeczkiem w jeansach :)

czaku20

O, tak. Wystrzelmy w kościanego milion bezużytecznych kul i szarpmy mocno ogrodzenie zamiast się na nie wspiąć... To powinno pomóc.

Smoar

Bezsensowny epizod Łysego wreszcie dobiegł końca. Czy tylko mi Kościej wydaje się najsympatyczniejszą postacią?

Valdoraptor23

O, Łysy był beznadziejny, ale kościany to już inna sprawa!

Smoar

Szeryf na białym rumaku i kościec na mglistym! Close enough! Pojedynek na szczycie... ;D

ocenił(a) film na 3
Smoar

Nie wiem czemu, ale to mi przypomniało Diablo 2 :D

Smoar

Szkoda Kościeja, mógł w ostatniej chwili przejść na jasną stronę i może doczekałby się własnego serialu. Dzięki za spostrzeżenia do spisu :)

ocenił(a) film na 3
Valdoraptor23

Ode mnie potężne 3 dla filmu :)

czaku20

Ode mnie również :)