Tylko początek i zakończenie wzbudziło moje zainteresowanie reszta przewidywalna i nudna do
bólu.Amerykański przepis na film i tutaj znalazł zastosowanie, jeśli ktoś lubi programy typu x factor,
mam talent to będzie adresatem tego filmu.Schematyczny plus ładne buzie, strata czasu.ave ps
IMDB ma jednak rzetelniejsze oceny filmów, czyźby widzowie anglojęzyczni mieli lepszy gust
filmowy? Polska przygłupem stoi.ave
przewidywalny? nudy? lol ten film to jakies nieporozumienie jakis nieskladny dla mnie niezrozumialy ta typiara wyczolgujaca sie z pralki to klatwa byla czy to ich orginalny pomysl .. ;o jakby z kilku horrorow powycinac najlepsze sceny wrzucic do miksera nastepnie na tasme filmu i odtworzyc. jakas pomylka i jeszcze Greene tam gra ;o haha a Malfoya wgl nie poznalam ;DD
nie przesadzajcie wiadomo że pomysły na film się kończą no bo ile można wymyślać , chociaż świetne filmy nadal się trafiają , ten nie był świetny ale nie był zły nie marudziłem jak wy że głupi i wo gule do bani bo tamto czy siamto , ostatnio coś rzadko wychodzą horrory czy jakieś filmy co trzymają w napięciu i na tle tego syfu co wychodzi to ten był znośny dla mnie 6\10
ja sie zle czulam ogladajac ten film efekty dobre dlatego 3 ale reszta padla i to tylko moje zdanie i ocena
"wiadomo że pomysły na film się kończą no bo ile można wymyślać , chociaż świetne filmy nadal się trafiają"
Chciałem skomentować twój "geniusz" ,ale sam to zrobiłeś.
Film ciekawie się zapowiadał. Jakieś pół godziny oglądałam z zaciekawieniem , a potem klapa. Podobała mi się sceneria, trochę przypominało mi to filmy z lat 80'tych. Przedmieścia, pustynia, gdzie sporo filmów rozgrywało się w podobnej scenerii.
CichyMorderca nie bądź taki cwany pisałem z nerwami to mogły mi się trafić błędy i źle sklecone zdania