PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=521098}

Zjawy

The Apparition
2012
4,7 12 tys. ocen
4,7 10 1 12209
4,2 5 krytyków
Zjawy
powrót do forum filmu Zjawy

Nuuuda...Jak laska znika już na początku, to film można przestać
oglądać, a tak w ogóle, to wcale nie efektowny...zrobiony tanią
techniką, muzyka do kitu, gra aktorska...(jaka gra?) Słowem
tandeta. Dobrze, że do sieci zajrzałem, bo jakbym miał na coś takiego wydać pieniądze, żeby pójść do kina, to chyba bym się wściekł...

ocenił(a) film na 1
Grzesiek_filmweb

Racja, mam takie samo zdanie

Grzesiek_filmweb

Jak dla mnie to nieprawda, mi się film podobał. Chociaż jest wiele niedopracowanych rzeczy, to może być. A jeśli chodzi o efekty, to nie jest to błąd ekipy filmowej, efekty są zrobione "tanią techniką" tylko dlatego, że rzadko kiedy film na samym wejściu ma mnóstwo pieniędzy i może sobie pozwolić na efekty rodem z Gwiezdnych Wojen.

aga113311

Efekty specjalne, można robić teraz techniką praktycznie domową i wychodzą całkiem nieźle. W innym filmie pt "Cube" praktycznie tych efektów nie było, ale fabuła mnie wkręciła znacznie bardziej już od samego początku... Zatem, pieniądze nie grają roli...Jak się chce, to się zrobi.

Grzesiek_filmweb

No właśnie, a mnie tymczasem The Cube nie wkręciło, więc pieniądze też mają swój udział.

Grzesiek_filmweb

w pełni się zgadzam ,baja dla małych dzieci

ocenił(a) film na 7
Grzesiek_filmweb

film zły nie jest. da się spokojnie oglądać i bardzo ciekawy. a trailery itp są po to byś wiedział czy iść do kina czy nie. wczoraj w kinie byłem na SINISTER spoko horror . oglądając tylko zwiastun w necie. wiele osób pod filmem na stronie multikina wypowiadało się że beznadzieja itp. inni że mega. nie ma co czytać żadnych opinii. tylko iść za własnym gustem. polecam ten film jak i sinister. pozdro