PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=521098}

Zjawy

The Apparition
2012
4,7 12 tys. ocen
4,7 10 1 12209
4,2 5 krytyków
Zjawy
powrót do forum filmu Zjawy

Pomijając błąd,że to COŚ nie powinno ścigać Kelly bo nie brała udziału w seansie tylko nasz Szalony Kapelusznik (UOAT) :D to co się z nią stało na końcu ? To był jakiś alternatywny świat ? Pochłonęło ją bo przestała stawiać opór ?

ocenił(a) film na 2
kamil665544

Nie brała udziału w seansie spirytystycznym, ale była dziewczyną ziomala, który otworzył przejście, jeszcze z nim mieszkała i widziała co się dzieje, więc musiał ją uwalić. Laska się poddała (jak już pisałem w tym temacie - http://www.filmweb.pl/film/Apparition%2C+The-2012-521098/discussion/dla+mnie+9,2 056750 ) i zabrało ją ze sobą.

ocenił(a) film na 7
RockyOne

A może potrafisz też wyjaśnić czemu pies zmarł... ? I czemu ta mała od sąsiadów wiedziała,że dom go zabił a na nią to COŚ nie polowało ?

ocenił(a) film na 2
kamil665544

Niektórzy twierdzą, że psy oraz inne zwierzęta widzą (a być może wyczuwają aurę) duchy. Dlatego ten po tym jak wbiegł do ich domu zatrzymał się i widział coś czego ludzie nie dostrzegli i psiak zdechł. Czasami w filmach zdarzają się ludzie, którzy nie wiedząc skąd wiedzą więcej niż sami bohaterowie - tam samo jak dziewczynka. Moim zdaniem młoda powiedziała, że psa zabił dom pewnie dlatego, że sąsiedzi byli mili i raczej nie byliby wstanie uśmiercić psa (ale jak już pisałem - zdarzają się w filmach osoby "więcej wiedzący" - być może ona była jedną z nich)

ocenił(a) film na 7
RockyOne

Dzięki,troche dręczyły mnie te pytania ;P

ocenił(a) film na 2
kamil665544

Nie ma za co :)
Cieszę się, że mogłem pomóc :)