PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=521098}

Zjawy

The Apparition
2012
4,7 12 tys. ocen
4,7 10 1 12209
4,2 5 krytyków
Zjawy
powrót do forum filmu Zjawy

Już chciałem to oglądać,ale zastanawia mnie bardzo niska nota na IMDB- 4.2

Corrolek

tak jak ja...?? wielka roznica

olasza

wybacz,ale nie rozumiem twojej wupowiedzi

Corrolek

chodzi mi o rozniece w ocenie...tez mialam ogladac ale zrezygnowalam

ocenił(a) film na 4
olasza

Właśnie po seansie. Bardzo średni. Film dla naiwnych

ocenił(a) film na 3
BioHay

beznadziejny, ani to straszny, ani intrygujacy.
gra aktorska i efekty specjalnie wolaja o pomste do nieba. daje 3 za prace kamer i klimat, miejscami dawaly rade

krzygon

dzięki.
nie będę oglądał.
Dzięki.

Corrolek

ocena imdb nawet jest za wysoka, własnie skończyłam, nie polecam

ocenił(a) film na 6
Mokia

ja pier,,,,,, ale wy macie wymagania , widzę że sami uznani krytycy filmowi się trafili , film był w miarę 6\10 może lepiej oglądajcie teletubisie albo pokemony , rozumiem że każdy ma swoje zdanie ale na tle tego badziewia jakie ostatnio wychodzi to ten film był dobry

devil817

no widzę że wg ciebie liczy się tylko twoje zdanie a reszta nie ma prawa mieć własnego zdania, smutne a może żałosne !!! może PIS'owiec? :)

ocenił(a) film na 6
Mokia

hehe nie nie pisowiec nie przesadzaj :) piałem że rozumiem że każdy ma swoje zdanie ale gorsze filmy dostają lepsze opinie niż ten w miarę dobry i pisałem że arcydzieło to nie jest ale jest w miarę

devil817

Jak obejrzałam trailer to byłam przerażona i miałam "ciary", po obejrzeniu filmu nic nie było :( wiec mnie pod tym względem rozczarował, mało się działo, w końcu to horror, a są dużo gorsze szmiry i często są oceniane dobrze, kto jak lubi, ważne żeby ktoś oceniał film który cały obejrzał, a nie jak część osób wyłączają bo im coś nie pasuje i daję ocenę np 1. Jak dla mnie np Priest w fw ma ocenę społeczności 5,8, więcej niż ten film, a on właśnie dla mnie był na 1 i nie wiem czemu ma tak wysoką notę, ale ... W tym przypadku zastanawiałam się nad 4, ale w końcu zostało na 3 po tym niedosycie wynikającym z trailera :)

ocenił(a) film na 6
Mokia

no właśnie te trailery kurde ostatnio napaliłem się na prometeusza bo po zapowiedzi miałem ciary z wrażenia że wyjdzie coś dobrego na miarę obcego a tu lipa film był tylko nie zły i to samo z tym apparition czy jak mu tam też zapowiedź fajna a film w miarę , a priest faktycznie trochę zawiódł ale to przez to że na siłę robią teraz filmy 3d

ocenił(a) film na 6
Mokia

a i sorki jak poczułaś się urażona :)

devil817

no problem, wytłumaczyłeś się ;)

ocenił(a) film na 6
Mokia

ok dzięki ja też cię kocham :) hehe