PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=462441}

Zmierzch

Twilight
2008
5,6 337 tys. ocen
5,6 10 1 337103
3,5 51 krytyków
Zmierzch
powrót do forum filmu Zmierzch

Zarówno film jak i książka nie przejawia żadnych

Shannon_Rutherford

Brawo !

Łuhu!
Jesteś zajebista, Ty i te twoje poglądy.
Pustakami mówisz? A co cegła nie łaska? Podobno dłużej trzyma .

Shannon_Rutherford

Brawo !

Łuhu!
Jesteś zajebista, Ty i te twoje poglądy.
Pustakami mówisz? A co cegła nie łaska? Podobno dłużej trzyma .

Uzalezniona

to do mnie ? ;) <za krotki><za krotki>

olkaaa009

nie, nie do naszej sex bomby z avatarku ;)

czyli do jakiejś tam jakiejś, która myśli że jest kimś ;)

Uzalezniona

a ;) do poukładanej sex bomby , która załozyła temat " antyfani zmierzchu!!!" :)

ocenił(a) film na 2

..każdemu odbija, ale nie zrównuj się z nimi, plis :)

użytkownik usunięty
diana6echo

to była wpadka ;)

ocenił(a) film na 2

.tia.. nie jedna tak mówiła, a potem przez 30 lat musiała takowego żywić.. nie wpadkuj, chyba, że chcesz zwiększyć przyrost naturalny ;)

emo?? nic takiego sie tam nie doczytalam.. i wcale tak nie uwazam. ksiazka i film boski ;d

kurcze nie iwem nie czytałam ksiażki a film obejżałam i nie było tam nic emo'watego.
PS: Jak chcesz komuś wrzucic to mu po prostu powiedz że jest emo ?!

użytkownik usunięty
pauline91

ja nie wiem tylko jednego, dlaczego w praktycznie kazdym watku, ktos musi sie klocic? kazdy ma prawo do swojego zdania, nie musimy go podzielac, ale przynajmniej sie szanujmy :(

ocenił(a) film na 8

w 100% popieram... ^^ ...........................

ocenił(a) film na 2
Emmbryo

..fajnie, że jesteś klonem :>

użytkownik usunięty
Emmbryo

Popieranie jest niepotrzebna. Nowe OMO pierze wszystko, ale to 'wszystko', za pierwszym razem.

użytkownik usunięty

aaaaa... literówka mi się wkradła 'niepotrzebne'-starzeje się:/

ocenił(a) film na 2

..im dłużej siedzisz na forum tym więcej tych literówek popełniasz :>

użytkownik usunięty
diana6echo

Pierwsze objawy. Zaraz zaaplikuje doraźny zestaw panvitan.

EMO, heh gdybym była jednym z nich pewnie zaczęłabym pisać, ze tam wszystko jest EMO, ale na szczęście jestem w MIARĘ normalna:) Więc zgadzam się z autorem, żadnego EMO nie ma ani w książce ani w filmie:) No chyba, że bierzemy pod uwagę jeszcze widzów, bądź czytelników;D Tam z pewnością kilku się pojawi ;p

ocenił(a) film na 2
beatus1990

.tak sobie to tłumacz..

.tu wszyscy są normalni ;>

diana6echo

No bez przesady ;D Znajdzie się kilka odmieńców w tym ja ;D

beatus1990

Boże nie chce mi sie nawet czytać tych waszych nudnych odpowiedzi :)) Po drugiej omal nie zasnęłam :)) Ale jak sie już tak znać na Zmierzchu to niech mi ktoś powie kiedy wyjdzie w Polsce ostatnia część sagi romansu z wampirem ??

ocenił(a) film na 2
Shannon_Rutherford

.jak masz w dupie opinie innych to po kiego się udzielasz? sio..

ocenił(a) film na 4
Shannon_Rutherford

W marcu 2009, jak podaje wydawnictwo.
No właśnie, po co tu wchodzisz, skoro omal nie zasypiasz po drugiej wypowiedzi?
Tak myślałam, że to ty xD "Kocham serial zagubieni i kłócić się na forach". Ile ty masz lat, dziecinko? Radzę poczekać z pięć, może wydoroślejesz i przestaniesz prezentować sobą swój poziom. A może raczej jego brak.

ocenił(a) film na 8

Zgadzam się. W tej książce i filmie nie ma nic dla emo... Poza tym skoro nie widzą innych czytelników tzn, że źle się rozglądają...

ocenił(a) film na 10

Żałosne kto to w ogóle wymyślił ja nic takiego tam nie wyczytałam :*

elkazawil

o ;) Pani Shannon Rytherford się odezwała. "Boże nie chce mi sie nawet czytać tych waszych nudnych odpowiedzi :))" no tak... nasze sa takie nudne i bezsensu a przy twoich aż człowiek się wzrusza... po co ty sie wogule tu udzielasz.. nie łaska wejść w google i znaleźć sobie samej ?? ;]

olkaaa009

i znaleźć odpowiedź sobie samej** -zapomnialam o jednym wyrazie ^^

olkaaa009

super :) Ale do znawców Zmierzchu :) Nie do Emo podróbek tylko do tych co wiedzą :) Ma wyjść jeszcze jedna książka Gdzie Stephanie Meyer wszystko wytłumaczą . Nie wiem zbyt o czym ona ma być wiem że okładka jest czarna i są na niej puzzle . Jeżeli ktoś wie kiedy to sie ukaże w sklepach ??

ocenił(a) film na 3
Shannon_Rutherford

Chodzi ci pewnie o "przewodnik po sadze zmierzchu" nie wiem kiedy będzie w wersji polskiej(jeśli będzie)ale jeśli dobrze z angielskiego coś zrozumiałąm to przewodnik jest czymś w stylu encyklopedii,opis "świata" zmierzchu,charakterystyka wszystkich bohaterów ,miejsca "akcji",mapy itp.
coś takiego jak Przewodnik po Kronikach Wampirów Anne Rice tylko z tego co wiem nie ukazał się po polsku ;/ (nie ma w sklepach internetowym ani księgarniach ;/szukałam).

Ale mam nadzieje że przewodnik po zmierzchu będzie w polskiej wersji :)

Lizard_Queen

dziekuje :)
Ja też mam taką nadzieje :)Kocham ksiązki Stephanie Meyer :)

ocenił(a) film na 4

Zgadzam się, to jakaś bzdura. Ciekawe kto to wymyślił...
<za krótki>