PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=462441}

Zmierzch

Twilight
2008
5,6 337 tys. ocen
5,6 10 1 337220
3,5 51 krytyków
Zmierzch
powrót do forum filmu Zmierzch

a dzisiejsze małolaty tego nie znają i nie wiedzą co dobre

ocenił(a) film na 8

Mam teraz 17 lat . Mega szalała na punkcie zmierzchu. Bylam zakochana w Edwarda po uszy. Chcialam przeżyć taką historię. Teraz mam do tego wielki sentyment. Może plakaty juz zdjęte ze ścian, ale książki juz zawsze będą leżeć na półce. I czasem Lubie poczytać swoje ulubione fragmenty. A muzyka z filmu będzie mi towarzyszyła do końca życia. Szczególności ta z 1 części. Paramore, muse, kołysanka. Wszystko kocham.

ocenił(a) film na 8
Ewllon

*szalałam *Edwardzie

ocenił(a) film na 3
Ewllon

W dniu premiery Zmierzchu miałaś 11 lat? Szalałaś? Zakochana? Matko bosko przenajświętszo, na czym te dzieci się teraz wychowują.

użytkownik usunięty
Legion_

ja w dniu premiery byłem tydzień przed emeryturą a też szalałem

ocenił(a) film na 3

czyją?

użytkownik usunięty
Legion_

Edwarda

ocenił(a) film na 3

Nie znam

użytkownik usunięty
Legion_

taki wampir

ocenił(a) film na 3

Czy wampiry, jako istoty należące do świata zmarłych, objęte są jakimkolwiek programem emerytalnym? A jeśli tak, co na to ZUS? Dlaczego MY, czyli wszyscy obywatele, mamy z własnych kieszeni dokładać się do wiecznych emerytur osobników, które odmówiły opuszczenia tego świata? Ja mówię DOŚĆ! Dość żerowaniu wampirów na naszych podatkach! Dość spijaniu przez nie krwi napędzającej nasz system ekonomiczny!

użytkownik usunięty
Legion_

precz z leawctwem i ich wampirami !

Mieli zajefajne dzieciństwo bo oglądali "Trudne sprawy" z wampirami? I jak tu się nie dziwić, że dzisiejsza młodzież to bieberowe tuptusie skoro "Zmierzch ich ukształtował"

Kiedyś grało się w piłkę, ścigało rowerami, jeździło na rolkach, desce, chodziło na basen, huśtało na huśtawkach, aż do ich wyrwania bawiło w wojnę, syfa i setki własnych wymyślonych zabaw, zwyczajnie biło, dręczyło dziewczyny, w zimie jeździło na sankach, jabłuszkach, snowboardach, nartach, rzucało śnieżkami, lepiło bałwany, chodziło na automaty, odpalało petardy a w wolnych chwilach oglądało się Terminatora, Predatora, Obcego, Szklaną Pułapkę czy seriale typu Drużyna A i Renegat.

użytkownik usunięty
Yusuke_Tamagochi

jak się było nerdem to się chyba tak robiło,zmierzch <3

Tak, oczywiście spędzanie w dzieciństwie 90 % wolnego czasu na świeżym powietrzu z kolegami to nerdostwo. Prawdziwe dziecięce badassy zamknięte w 4 ścianach, oglądają w kółko mdłe romantyczne filmidła. Chylę czoła przed twoim kozackim dzieciństwem, masz co wspominać pomiędzy kolejnymi seansami "hobszita"

użytkownik usunięty
Yusuke_Tamagochi

zazdrościsz