Autka Cullenów! Jakie są wasze ulubione?
Standardowo Volvo Edwarda :D
Oraz BMW Rosaline xD
Ahhh.
A jak jest z wam?
teraz wszyscy Twilightomaniacy kupują srebrne volva^^ jak zobaczysz gdzieś srebrne volvo, to czytelnik "Twilight":D
moj tata ma zamiar kupić volvo:D srebrne:D S60 chyba:D Volvo to jego marzenie^^
O S60 (R) miał Edward w książce :D
Ja muszę pomęczyć tatę ... może dorzuciłby mi się i miałabym swoje (!!) Volvo c30 ?? :D
mój tatuś miał przez rok s40, ale on i tak woli hondy;D
a mnie volvo się nie podobają;p i tyle.;p
z aut cullenów najbardziej podoba mi się jeep emmeta;>>> boski<3 idealny na dziurawe drogi w tej mojej wiosce;p;)))
mój tata miał swego czasu czerwonego jeepa, oczywiście nie takiego jak emmett, ale miał ;P
pracuje jako leśniczy więc potrzebował właśnie taki rodzaj auta xP
No oczywiście Volvo ale c30 bardziej mi się podoba. Prawko mogę mieć dopiero za 3 lata;( Ale już męczę tatę znaczy już mu napomknęłam, ze marzy się taki wozik;) Faje jest także Porshr 911 Turbo Alice i BMW M3 Rosalie. A co do "klątwy" to chyba nie prawda ja nie jestem aż taką niezdarą ale 1 w życiu miałam taką przygodę o której przypomina mi duza blina na nodze, ach te głupie zabawy w dzieciństwie! Pozdo dla wszystkich Twilingomaniaczek;*
ja się zakochałam w Porsche 911 Turbo, ale Cabriolet mmm...cudo, a i jeszcze fajny nowy wózek Belli, Mercedes Guardian :)
ja bym chciała astona martina vanquisha, którego Edward dał Jacobowi by się przejechał w 4 części... jest supcios
Mój ulubiony temat:)- autka:P
A tak przy okazji to Volvo było samochodem wspólnym, nie Edwarda. On miał własnego Antona Martina Vanquisha:P (najpiękniejsze auto pod słońcem)
'Przez całą drogę do domu ładunek ciszy nie opadł. Zaparkowałem w dużym garażu
za domem; Mercedes Carlisle’a już tam był, tak jak duży jeep Emmetta, M3 Rose i
mój Vanquish.'
Volvo Edwarda jest cudne.
Prawie moje...już czeka na mnie w salonie. Może jak będę mieć 80 lat i od dziś będę zbierać pieniądze...może będzie mnie na nie stać ;p
oczywiście volvo jest nie do przebicia ale nie dlatego że to Edwarda czy coś takiego tylko dlatego że samochód cud malinka :D
Moi drodzy fani Zmierzchu :D
Mam pewne pytanie: czy wie ktoś dokładnie, jaki model jest tego srebrnego Volvo?
Wiem, wiem - zaraz odpowiecie, że C30, ale tak jest podane w filmie, a nie w książce!
Poza tym Volvo C30 jest czteroosobowe! A jak wszyscy wiemy rodzeństwa wraz z Edwardem było 5, więc by się nie zmieścili!!!!
Czy może ktoś czytał wywiad z p.Meyer i ma informacje na ten temat?
Ta sprawa mnie bardzo intryguje! ;)
Pozdrawiam wszystkich ;*