Dla zainteresowanych, jeśli nie widzieliście tego wcześniej wklejam linka z jutjub gdzie są wycięte, bardziej rozbudowane sceny z filmu. :)
(w końcu coś na temat.)
http://www.youtube.com/watch?v=AFGiiIcUTNw
na chwilę obecną jest tu 2424 tematów, przejrzałam kilka stron i nigdzie nie znalazłam podobnego, postanowiłam więc to tu umieścić, dla tych ludzi którzy lubią dyskusję, a nie rzucanie mięsem..tyle :) więc jeśli nie masz nic do dodania na temat raczej nie powinnaś się udzielać. :)
ojoj.. nie powinnam się udzielać? no no ;)
kochana małe opóźnienie masz z tym Twoim niusem ;) dawno w internecie krąży ten filmik;))
skoro o tym wiedziałaś 'kochana' mogłas pozostawić to bez komentarza, ale to nie w Twoim stylu. :) tu zdecydowanie 'elokwencja' przewyższa 'urode'. oczywisty jednak jest deficyt w obu przypadkach. :)
pozdrawiam! :)
Bacząc na ilość tematów nie będę się o to spierać, bo pewnie masz raje, tylko nie każdy ma tyle wytrwałości i cierpliwości by sprawdzić taką ilość. Ja jej nie miałam, więc postanowiłam podzielić się moim 'odkryciem'..tyle :)
a co do pojazdu to nie jest to w moim zwyczaju, po prostu stwierdziłam przykry fakt.
Przykry fakt jest taki, że większość użytkowników łącznie z tobą jest za tępa żeby skorzystać z wyszukiwarki. Wydaje wam się, że jedynym sposobem na znalezienie czegoś na FW jest przeglądanie całego forum temat po temacie. Tymczasem wystarczyło wpisać stosowną frazę w okienko "szukaj". Gdybyś tak postąpiła to w 5 sekund dowiedziałabyś się, że kwestia wyciętych scen była już maglowana. I to kilkakrotnie.
'Tępa' to chyba zbyt wielkie słowo, nazwałabym to 'osoba mniej spostrzegawcza' ;d.. hmm.. nie siedzę na tym portalu 24h jak większość z was i tak, sądziłam, że trzeba przeglądać forum temat po temacie. Jak napisałam wyżej Twojej koleżance, skoro już omawialiście ten temat nie zaszkodziłoby choć raz nie być fucker'em i przemilczeć choć jeden temat nie poruszony przez waszą 'świtę.' swoim zachowaniem odstraszacie ludzi i zniechęcacie tym samym dyskusję, a wiadomo, ze filmweb jest jedną z najlepszych stron do tego przeznaconą. Tak przy okazji, to jestem kobietą i choćby z tego samego powodu należy mi się odrobina szacunku i darowałbyś sobie to grubiańskie zachowanie którego u płci meskiej nienawidzę(zapewne jak każda normalna kobieta). za grosz wyczucia taktu. tu się po prostu nie da być miłym, dla was, co poniektórych. :)
mimo wszystko..
pozdrawiam, Arkadia. :)
P.S. dziękuję za instrukcję obsługi korzystania z wyszukiwarki ;D
Tylko bez lekcji kultury mi tu. Malwina też jest kobietą, a jakoś nie przeszkodziło Ci to użyć w stosunku do niej argumentów ad persona. Mimo, że w żaden sposób Cię nie obraziła. Po prostu zwróciła uwagę, że temat już był w czym osobiście nie widzę nic złego. Tak się składa, że jest to jedyny sposób aby nieco ograniczyć liczbę dublujących się postów i zmusić ludzi do myślenia. Owszem, raz drugi można odpuścić ale kiedy po raz dziesiąty widzi się ten sam tytuł to coś zaczyna w człowieku pękać. Zwłaszcza kiedy w poście czyta beztroskie usprawiedliwienie typu "pewnie było ale nie chciało mi się szukać". Jak nie chce Ci się szukać to nie pisz i nie narzekaj na bajzel na forum.
Również pozdrawiam.
P.S. Cieszę się, że dołączyłaś do wąskiego, nietety grona oświeconych poszukiwaczy.
dziewczyno, ogarnij sie. Ja tego nie widzialam i ciesze sie, ze ktos to tutaj wrzucil. Przynajmniej nie musze przeszukiwac ~2500tematow
Racja, bon jest nic nie wart, przy dumie która mnie rozpiera.
Toż to zwycięstwo!
Tylko czemu cały czas w głowie mam mecz Irlandia : Polska?
Nic się nie stało! Polacy nic się nie stało! Niiiic się nie staaaaało! Polacy Nic się nie stało!
Powtarzaj to sobie, aż uwierzysz.
Jak zwolnią Leo, to ide do siedziby tych debili z PZPN-u i każdemu w ryja walę. Taki mam zamiar.
Cóż, cały czas sobie to powtarzam, ale denerwuje mnie nagonka na Boruca.
Cały zespół dał ostro dupy, a tylko jego się wini.
Pieprzona polska mentalność, po Euro "Kochamy Boruca, za to jak bronił"
"Był najlepszym polskim zawodnikiem na Euro".
I Co? Przyszła gorsza forma i odrazu "Boruc wypier****"
...
Nooo dokałdnie tak! Ja też twierdzę że on nie był najlpeszy :)
Z resztą, jak Boruc się poprawi, Polacy znowu zaczną wierzyć w cuda aż im się końca świata i tsunami na Bałtyku odechce :)
Jak nie skończą jeżdzić po Arturze, to się nie poprawi.
Czemu większość polskiego społeczeństwa jest taka niedorozwinięta?
Przykłady:
-Prezydent, przecież to debil.
-Ogólnie 95% 'polityków'
-Albo taki Lato, dobra w noge grał dobrze, ale na prezesa PZPN się nie nadaje.
Polacy tylko wierzę w cuda, albo żyją historią.
Innego punktu widzenia obrać nie zdołali.
Nie przesadzaj. Za sprawą Fucktu naród skonsolidował się w geście poparcia - "Artur, nie możesz się teraz Załamać. Jesteśmy z Tobą."
No właśnie "Fucktu", niech sobie w dupe wsadza takie "fuckty".
Wejdź sobie na WP albo na ONET, kilka osób jest tylko zdania, ze dupy dała cała drużyna. Większość jeździ tylko po Arturze.
Polska, to chory naród.
ja bym napisała skąd się biorą ale zaraz będzie, że nie powinnam się udzielać ani komentować jeżeli coś mi się nie podoba albo że jadę po wszystkich i że to mój styl bądź też że nie powinnam pouczać starszych (o ile takich kiedykolwiek pouczałam i o ile kogokolwiek w ogóle pouczałam;))
Weź pzrestań, bo się obrażą a potem Cię zjadą najlepszym sposobem czyli bo żeś brzydki, a elokwencja u Ciebie stawia się na podium. Uwielbiamy takich ludzi, którzy robią z siebie większych idiotów, niż na to zasługują. A szkoda że nie potrafią ' nie siedząc tutaj 24h/7' znaleźć okna wyszukiwarki, tłumacząc się właśnie tym tępym argumentem.. - bo ja tu nie siedzę tyle co Wy bla bla bla - pierdo*** o Chopinie.