Co tak ucichło tak w ogóle widzę, że mamy podobny gust filmowy Fight club to jest to.
Ej ludzie pogięło Was! Jeszcze dobrze nie zdążyłam maila wysłać, ze skargą na takich jednych, a ty znowu 3strony więcej i Was już nie ma...
Devil co z Twoim blogiem?
skoncze na jutro bedzie : ) duzo pracy bylo i nie moglem dokonczyc. poza tym to najgorszy projekt za jaki sie wziolem. mowie se mam talent przeciez to i na szybko tak z glowy cos wymysle a tu taka lipa. jestem zalamany tym co napisalem i teraz sprobuje to jakos 3 (ostatnia) czesciom poprawic
daj spokój, nie było tak źle. Moze fabuła nie porywała, ale czytało się lekko i przyjemnie. Piszesz z uczuciem, to Ci mogę powiedzieć na pewno, tylko te błędy...;p
bledy bledy bledy. bledow niestety ne poprawie choc bardzo bym chcial, uwierz. opera podkresla mi kazdy wyraz nawet ten dobrze napisany to raz, dwa mam naprawde slaba stylistyke i ortografie a nie dam tego komus do poprawy bo... chyba wiesz dlaczego, juz dawno sie domyslilas.
A ja Cię i tak będę namawiała na bloga na onecie. Może nie koniecznie akurat tego, ale jakieś opowiadanie, z dreszczykiem, jakiś thriller z nutką psychologii...skoro lubisz pisać powinieneś to robić i już. A błędy się zniwelują w miarę pisania ;]
mam nadzieje co do tych bledow. a co do opowiadan z dreszczykiem czy thillera z nutka psychologii to nie jestem pewien. opracowalem w domowym zaciszu wiele skutecznych schematow ktore sluza mi do pisania scenariuszy, przeczytalem od groma ksiazek o psychologii jak i psychomanipulacji po to by postacie byly jak najbardziej realne. kazdy z moich scenariuszy wymagal i wymaga wielu wielu godzin prac i przygotowan i zwyczajnie boje sie. boje sie ze na takim onecie czy gdzie kolwiek indziej umieszczone przeze mnie napisane opowiadanie czy cus zostanie wykorzystane przez kogos innego. a to co napisalem na blogu to raz nie nadaje sie na plagiat, dwa zajmie mi piec minut udowodnienie ze ktos to ukradl wrazie gdyby ktos to zrobil
od teraz przechodzę na nocne kąszenie( tryb cichy)
ja też piszę opowiadania szereg opowiadań, z reguły dreszczowce lub horrory , wiem ile trudu trzeba poświęcić na tworzenie tego typu scenariuszy .
moge zaprezentowac wam jeden ze schematow ktory opracowalem (tyle ze bedzie on na szybko rysowany w paincie oryginal jest na papierze)
swietnym przykladem tego schematu jest 7 dusz z will'em smith'em
film zaczyna sie od zgloszenia przez niego samobojstwa po czym w nastepnej scenie zyje (1 na schemacie)
nadazaja mu sie liczne problemy (2,3,4) przyjezdza do niego brat i pyta sie czemu zwinol mu legitymacje komornika (5, will moze byc zla postacia) zwiazuje sie z laska ktora kocha i jest mu dobrze (6 po co mial by sie zabijac?) zakonczenie filmu ktore wyjasnia jego smierc (7) schemat zostal opracowany wiele lat wczesnie ale teraz jakos mi sie z tym filmem skojarzyl
wlasciwie poza tym ze keshia pojawila sie i znikla nic nowego sie nie wydazylo a proximacentaurii zaczol ksyczec i dziecko mi wystraszyl
asiek to pomiot wiązanki diabła i anioła więc w sumie wygrywam bo wiem po jakiej ja stronie jestem , czego nie można powiedzieć o asiek hehe
Tej, tej, nie rob ze mnie Zbuntowanego anioła... Bo jak cie trzepne to zobaczysz:P
ykhm nie to zebym mial jakis podejzany nick ykhm ykhm ja wcale nie czcie szatana
pokaze wam sztucze ktora mnie zadziwia (ludzie tego nie zauwazaja a na tym piekno polega) przeczytaj moj nick od przodu a potem od tylu