PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=462441}

Zmierzch

Twilight
2008
5,6 338 tys. ocen
5,6 10 1 337647
3,5 54 krytyków
Zmierzch
powrót do forum filmu Zmierzch

ooo ŻAL

użytkownik usunięty

... temat się skończył mimo, że nie skończyliśmy...

W czym?

użytkownik usunięty
MilesQuaritch

Jezu miles przecież wiesz o co chodzi w tym ze nigdy nie uniosę rek i na kobietę

Tego nigdy nie wiesz. Josef Fritzl też uważał że nie podniesie...

użytkownik usunięty
MilesQuaritch

No wiesz dzięki że porównujesz mnie do kogoś takiego czyli masz mnie za potwora?

Nie mam bo cię nie znam.

Chociaż kto wie kto tam po drugiej stronie monitora siedzi...

MilesQuaritch

I nie wierzysz w Boga.

użytkownik usunięty
MilesQuaritch

Wiesz co to już było poniżej pasa czyli przez to jestem gorszy tak?Nie rozróżniam co dobre a co złe?

użytkownik usunięty
MilesQuaritch

Ok możesz wierzyć lub nie ale poziom empatii jest u mnie tak duży ze czasem sam dl amnie nie do zniesienia.

A więc się frajerujesz, a wiesz co baby z takimi robią?

Pożerają żywcem.

użytkownik usunięty
MilesQuaritch

Miles! Chłopcze! Kupe lat!:P Myślałam żeś ómarł.

użytkownik usunięty

Hm Asiu spytam kobiety miles pisze dobrze czy źle?Albo jest w tym trochę prawdy bo we wszystkim jest.

użytkownik usunięty

Miles wie co pisze. Mój były, który mnie uderzył też mi mówił na początku, że nigdy w życiu kobiety nie uderzy.

użytkownik usunięty

Ok wiem dystans poza tym wiem życie to nie bajka A tu macie wypowiedz jednego szanownego katolika który zareagował na wypowiedz że w Jezusa zwyczajnie nie wierze tak o to: :"DTaki masz wyraz twarzy jak siedzisz przed kompem?"
Ty naprawdę masz nawalone pod kopuł"
To już wolę wasze towarzystwo

użytkownik usunięty

No widzisz? On pisze serio, a my sobie jaja z pogrzebu robimy. Z nami jest zajebiście... Nie bierz wszystkiego do siebie co Miluś pisze. Pod krzyżem go nie widziałam:P

użytkownik usunięty

Chyba go właśnie ochrzciłam na psa z "Maski"...:P

użytkownik usunięty

Zajedwabiste:
http://www.youtube.com/watch?v=Ymakd7pDfGU

użytkownik usunięty

Zajebistsze http://www.youtube.com/watch?v=HHmcea7gmcg

Cześć piękna kosmetolożko.

użytkownik usunięty
MilesQuaritch

Co słychać piękny... Majlsie?:P

Dziękuję Ci i wzajemnie droga piękna Asiu.Cholerna praca.Zjeb...ny jak koń po westernie jestem, proszę ja Ciebie.A co u Ciebie?

Czy otrzymałaś zaległą wypłatę?I czy już masz ciepełko w tyłeczek w pracy?

użytkownik usunięty
MilesQuaritch

Tak,słuchaj! Całe szczęście! I się nawet na prawko zapisałam,słuchaj, proszę Ciebie:) Mówię Ci, szaleństwo, prosze Ciebie.

A widzisz proszę ja ciebie?Chcieć to móc, do jasnej cholera...poznańskiej pyry ciasnej!O!

użytkownik usunięty
MilesQuaritch

A widzę, proszę Ciebie, widzę... Słuchaj, masz rację, słuchaj, proszę Ciebie...

Też się naoglądałeś KMN?;>

KMN? nie. a co to?Jakieś polewki jak to co ostatnio mi podsyłałaś ?Jak tak to zapuść linka;P

użytkownik usunięty
MilesQuaritch

http://www.youtube.com/watch?v=yJXHTQBhHPM

:D

Hehe miałem w robocie kiedyś takiego pana Rysia, on miał takie inne stare zaje...ste zwroty:"kłaniam sie" ( przy powitaniu) i "jakże godność?"(przy poznaniu o imię)

:D:D:D:D:D hahahahahahah

użytkownik usunięty
MilesQuaritch

Tya?? Ja znam kolesia, którego ulubionym tekstem jest "Bez pierdolenia, panie Wiesiu, bez pierdolenia":P

Ja znam takie"Ale je...sz! Nie pi...ol! No co ty kur...a" ( Na znak niedowierzania)

użytkownik usunięty
MilesQuaritch

Już ja wiem gdzie się frajeruje a gdzie nie mam na tym mój drogi kontrolę ,no ale ty jesteś nieskazitelny bo wierzysz w Boga.

Jesteś dante chłop bez jaj.Albo zwykła baba. Żalisz się jak dziecko.

Weź się chłopie w garść.
i nie słuchaj rapu.

użytkownik usunięty
MilesQuaritch

Buhah teraz słucham AC/DC pominę to z litością co ty o mnie piszesz.Ok za bardzo się żale fakt.Ale wiadomo na tym forum każdy każdego jedzie anonimowo ależ z ciebie kozak.

Kozak to w lesie rośnie jak sezon jest. Innego kozaka nie znam.Poza butem na zimę.

użytkownik usunięty

Carry on my wayward son... - znasz? To nie jest AC/DC ale również jest zajebiaszcze.

użytkownik usunięty

Ja też wierzę w Boga. Pozwij mnie. Przywiąż do kaloryfera i smyraj po pięcie póki nie zmienię zdania. :P

użytkownik usunięty

Nic mi do tego wierz sobie ja nie wierzę i co to wy traktujecie mnie jak jakiegoś dziwaka.Wiecie co już nie mam przyjemności pisać na tym forum.

Choć nadal piszesz.

Buuuuuu

użytkownik usunięty

Przecież my Ciebie nie traktujemy jak dziwaka:) My sobie po prostu żartujemy:) Musisz się zdystansować do tego co jest tutaj pisane. Potraktuj to jako dobrą zabawę, trzeba umieć się śmiać z samego siebie.

On nie potrafi. W końcu słucha rapu i wierzy w Diabła.

Joł

użytkownik usunięty
MilesQuaritch

Joł fil e floł, ke pasa paradox

http://www.youtube.com/watch?v=MDKqnvL5SyQ

Klasyk:D.Bylem wtedy jakoś w liceum chyba.Stare ale jare.

użytkownik usunięty
MilesQuaritch

Ja z klasyków to bardziej lubię Queena, Scorpions itd. itp.

A nie NKOTB?

Co ty z tym smyraniem po szkirach?już chyba piąty raz to piszesz?

Jakiś fetyszyzm?:P

użytkownik usunięty
MilesQuaritch

Hyhy, no widzisz, siedzi mi ten tekst, tej...:P

Masz gilgotki?

użytkownik usunięty
MilesQuaritch

Mam i to masakabrastyczne. Sobie wyobraź jak się rzucałam na łóżku kosmetycznym jak mi pięty frezarką jechali.

Pogilgałbym cię.

użytkownik usunięty
MilesQuaritch

Lepiej nie, bo jakbym Cię siekła z pięty to łuhuhu.