Jezu miles przecież wiesz o co chodzi w tym ze nigdy nie uniosę rek i na kobietę
No wiesz dzięki że porównujesz mnie do kogoś takiego czyli masz mnie za potwora?
Wiesz co to już było poniżej pasa czyli przez to jestem gorszy tak?Nie rozróżniam co dobre a co złe?
Ok możesz wierzyć lub nie ale poziom empatii jest u mnie tak duży ze czasem sam dl amnie nie do zniesienia.
Hm Asiu spytam kobiety miles pisze dobrze czy źle?Albo jest w tym trochę prawdy bo we wszystkim jest.
Miles wie co pisze. Mój były, który mnie uderzył też mi mówił na początku, że nigdy w życiu kobiety nie uderzy.
Ok wiem dystans poza tym wiem życie to nie bajka A tu macie wypowiedz jednego szanownego katolika który zareagował na wypowiedz że w Jezusa zwyczajnie nie wierze tak o to: :"DTaki masz wyraz twarzy jak siedzisz przed kompem?"
Ty naprawdę masz nawalone pod kopuł"
To już wolę wasze towarzystwo
No widzisz? On pisze serio, a my sobie jaja z pogrzebu robimy. Z nami jest zajebiście... Nie bierz wszystkiego do siebie co Miluś pisze. Pod krzyżem go nie widziałam:P
Dziękuję Ci i wzajemnie droga piękna Asiu.Cholerna praca.Zjeb...ny jak koń po westernie jestem, proszę ja Ciebie.A co u Ciebie?
Czy otrzymałaś zaległą wypłatę?I czy już masz ciepełko w tyłeczek w pracy?
Tak,słuchaj! Całe szczęście! I się nawet na prawko zapisałam,słuchaj, proszę Ciebie:) Mówię Ci, szaleństwo, prosze Ciebie.
A widzę, proszę Ciebie, widzę... Słuchaj, masz rację, słuchaj, proszę Ciebie...
Też się naoglądałeś KMN?;>
Hehe miałem w robocie kiedyś takiego pana Rysia, on miał takie inne stare zaje...ste zwroty:"kłaniam sie" ( przy powitaniu) i "jakże godność?"(przy poznaniu o imię)
:D:D:D:D:D hahahahahahah
Tya?? Ja znam kolesia, którego ulubionym tekstem jest "Bez pierdolenia, panie Wiesiu, bez pierdolenia":P
Już ja wiem gdzie się frajeruje a gdzie nie mam na tym mój drogi kontrolę ,no ale ty jesteś nieskazitelny bo wierzysz w Boga.
Jesteś dante chłop bez jaj.Albo zwykła baba. Żalisz się jak dziecko.
Weź się chłopie w garść.
i nie słuchaj rapu.
Buhah teraz słucham AC/DC pominę to z litością co ty o mnie piszesz.Ok za bardzo się żale fakt.Ale wiadomo na tym forum każdy każdego jedzie anonimowo ależ z ciebie kozak.
Carry on my wayward son... - znasz? To nie jest AC/DC ale również jest zajebiaszcze.
Ja też wierzę w Boga. Pozwij mnie. Przywiąż do kaloryfera i smyraj po pięcie póki nie zmienię zdania. :P
Nic mi do tego wierz sobie ja nie wierzę i co to wy traktujecie mnie jak jakiegoś dziwaka.Wiecie co już nie mam przyjemności pisać na tym forum.
Przecież my Ciebie nie traktujemy jak dziwaka:) My sobie po prostu żartujemy:) Musisz się zdystansować do tego co jest tutaj pisane. Potraktuj to jako dobrą zabawę, trzeba umieć się śmiać z samego siebie.
Mam i to masakabrastyczne. Sobie wyobraź jak się rzucałam na łóżku kosmetycznym jak mi pięty frezarką jechali.