Znamię

Dragonfly
2002
7,1 34 tys. ocen
7,1 10 1 33827
6,2 4 krytyków
Znamię
powrót do forum filmu Znamię

Lubię takie filmy. Zakończenie mnie zaskoczyło. Nie pomyślałem o dziecku raczej, że jego żona będzie żywa lub nie itp, ale zakończenie wzruszające. Takie maleństwo, do którego żona męża doprowadza i ten wątek wiary, miłości, cierpienia przywiązania. Patrzysz na zdjęcia uśmiechniętej żony, wspominasz najszczęśliwsze chwile w życiu przy boku ukochanej osoby, ale to już tylko wspomnienia.
Ps.Już nie mogę się doczekac, kiedy to ja będę miał takiego ślicznego bobaska:)

orkosky

po co piszesz zakonczenie filmu....ludzie czytaja komentarze zeby wiedziec czy film jest godny obejrzenia...a ty jak glupi podajesz koniec...:/:/ bezsensu i beznadziejne !!

ewa_dnb1___

To jest mój temat mój komentarz i pisałem to co mi się podobało w filmie a, że motyw dziecka mnie się podobał to nie znaczy, że nie mogę tego pisac to jest forum gdzie się pisze o wrażeniach po fimie a nie tylko polecanie komuś, czy jest godny polecenia czy też nie. Wcale nie pisałem o zakończeniu poczytaj inne komentarze innych osób pewnie też będziesz miec pretensje. Jak jak głupi podałem koniec? Jaki to koniec bo sam nie wiem.

ocenił(a) film na 6
orkosky

Jesli ktoś chce obejrzeć film i czyta komentarze to robi błąd...albo i nie...no w każdym badz razie jak ja chcę obejrzeć film , wystarczy mi małe zanko o wątku, kto gra, ocena internautów(ale też nie zawsze) no i główne prawdy filmu, a to wszystko jest zawsze na wyciągnięcie ręki, przy opisach akcji, kiedy czyjaś wypowiedz wydaje mi się w pewnym momencie zbyt szczegółowa nie czytam jej i po prostu oglądam film.
A co do takiego forum to myślę to fajna sprawa dla tych którzy chcą podyskutować o filmie :) Ja uwielbiam filmy na których mogę popłakać. Szczerze mówiąc domyślałam się że w wiosce może być dzidziuś, ale i tak wybuchłam płaczem gdy zobaczyłam je uśmiechnięte w kołysce i namiocie...śliczny film....

ocenił(a) film na 8
auredu

no tak ale niektórzy lubia poczytać najpierw o filmie zanim go obejrzą, można napisać "uwaga spoiler" i po problemie

ocenił(a) film na 8
orkosky

przeciez na glownej stronie widac tylko " lubie takie filmy .zakonczenie mnie zaskoczylo" kiedy widzi sie taka zajawke to chyba wiadomo ze ktos kto to pisze moze cos wspomniec na temat jak sie konczy film a wtedy czlowiek ktory dopiero chce obejrzec nie powinien zagladac... Mi tez film sie bardzo podobal i mialam takie same przypuszczenia odnosnie zakonczenia... a tu zaskoczenie.. dziecko:)