PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=32389}

Znamię

Dragonfly
2002
7,1 34 tys. ocen
7,1 10 1 33794
6,4 5 krytyków
Znamię
powrót do forum filmu Znamię

jesli wyszliscie zadowoleni z projekcji 6 zmyslu, innych czy co kryje prawda to po tym filmie tez bedziecie. Film oglada sie dosyc milo i dosyc duzym zaciekawienie, co kikanascieminut odkrywany jest kolejny rabek tajemnicy z czasem zmieniają sie nasze domysły. Jesli bysmy mieli ogladac ten film w TV to wlasnie tam gdzie mialyby byc reklamy wystraszy nas cos lub ktos a w momencie gdy bedziemy chcieli zerknac na zegarek wtedy to własnie wydazy sie cos co sprawi iz pominiecie tego fragmentu zmieni lekki filmik w sensacje. Jedno co moge zagwarantowac to jak zawsze w tego typy filmach to zaskakujace zakończenie. Costner zagral tak jak ostatnio własnie grywa. Za wszelka cene pragnie sie odbic z tego dolka do którego wpadl i tak jak w 13 dniach czy 3000 mil to G... jego aktorstwo zostało zostało przesadnie skrytykowane.

ocenił(a) film na 8
WIDMO82

kawalek spoilera?
hm no wiec... w atobusie na górnej półce po ponad 6 miesiacach nadal lezała jakas paczka czy plecak. niby tubylcy chodzili w ubraniach osob bioracych udzial w wypadku a ekipa ratunkowa przeczesała duży obszar ( mniemam iz autobus później też) ktos przeciez musial wyciagnąc te ciała z autobusu a jednak tego plecaka nikt nie ruszył? .. ech a poco on tam on? moze to jakas reklama plecaków byla, która miała wpłynac na moja podswiadomosc.. hmm, no to sie im nie udało.

użytkownik usunięty
WIDMO82

no nie no
No przecież to byla apteczka samochodowa...skoro zazwyczaj jest na wyposażeniu to nikogo nie zdziwiła...ale w sumie nie wiem po co tam była :)))
a film mi się podobał i nawet byłam skłonna uwierzyć że Emily zyje

samochod...
autobusik stal sobie w wodzie kilka miesiecy a moze i kilkanascie ;) ale ruszyl sie dopiero gdy wsiadl do niego Kevin... ale fajnie sie ogladalo ;-)