jednak pozytywne zdziwienie. Film oszczędny w środkach, można by rzec "zwykły". I właśnie dzięki temu zyskuje.
Prosty obraz o człowieku który niszczy się każdego dnia. Kardiochirurg i cpun. Lekarz i nałogowiec.
Skromna jednak bardzo wymowna, po prostu "ładna" końcówka filmu + dobra muzyka.
Prosty film, prosty przekaz, proste zakończenie.
8/10
Zgadzam sie! Film mi sie bardzo spodobal. Bardzo lubie takie filmy.
Tylko jedno bylo dziwne, a dokladnie, pan doktor i ta brunetka. Hm.. niby byli razem? a jednak nie byli? niby ona go kochala? i nic nie zrobila? troche takie rozpackane to bylo... ale ogolnie dalem filmowi ocene 10/10 za jego tresc.
Goraco Polecam!
zgadza sie bardzo prosty film poczatek taki sobie jednak pozniej zaczyna sie rozkrecac ale jak dla mnie co najwyzej 6/10 czylie niezły. Bardzo dobra gra glownego aktora duzy plus dla niego za te role.
Obejrzałem właśnie ten film, choć nie spodziewałem się po nim niczego specjalnego, a tu takie zdziwienie...Prosty, oszczędny, zwykły, a jednak uderza swoją intensywnością. Obraz godny polecenia, jeżeli ktoś lubi filmy obyczajowe z elementami dramatu. Bardzo pozytywna niespodzianka. Oglądając "Intoxication" miałem skojarzenia z "Zostawić Las Vegas" ze względu na tematykę jak i brak wybielania rzeczywistości. W dodatku miałem silne wrażenie, że oglądam film australijski, nie zaś amerykański. Ocena może być tylko wysoka - 8/10.