Na emulu jest tylko po francusku. Pare lat temu dawali ten film na TV4 - czy nikt nie nagrał ? Cholera, żałuje że ja wtedy nie miałem możliwości nagrać bo tak to bym miał wersję po angielsku z lekorem - a nie teraz truć się trzeba tą wersją po francusku i w dodatku z napisami ! Toż to zabójstwo !
A więc uwaga - jeśli ktoś ma wersję nagraną z TV z lektorem (nie ważne z jakiej stacji) to niech się odezwie - wtedy może wspólnymi siłami udostępnimy ten film dla ludzi.
Pozdrawiam.
ed2k://|file|HFA-Vanishing.Poi nt.DVDRip.XViD.AC3.(osloskop.n et).avi|736933888|8DA30D329D62 EA5318FFC1ED91D7CE4F|/
ten link wklej w emule i ściągaj. Napisy są w necie, miłego ogladania.
ed2k://|file|HFA-Vanishing.Poi nt.DVDRip.XViD.AC3.(osloskop.n et).avi|736933888|8DA30D329D62 EA5318FFC1ED91D7CE4F|/
ten link wklej w emule i ściągaj. Napisy są w necie, miłego ogladania.
Ja nie chce z żadnymi napisami tylko tak jak napisałem wersję z lektorem a więc jak ktoś nie ma nic ciekawego do powiedzenia to niech spada stąd.
Wiem, że nie pomogę, ale może uświadomię. Jedyna moja styczność ze >Znikająym Punktem + Lektor< to pierwsza emisja w TV, którą oglądałem. Pod wpływem "Breakdown" - GnR oczywiście ;). Nie pamiętam, kiedy to było, stacja TV4 - 1999, może wcześniej, może później (dużo później, dużo wcześniej), ale nie liczyłbym, że ktoś to łaskawie nagrał (film nie był puszczany w jakimś tam 'prime time' or something), a tym bardziej umieścił gotową do zassania wersję w sieci. Dopóki żaden wydawca nie ośmieli się tego udostępnić na DVD (czy jak), nikłe szanse na zorganizowanie sobie przyjemnego wieczoru z seansem Znikającego Punktu z lektorem. Aczkowiek napisy udostępnione gdzie trzeba są pierwszorzędne ;))