Świetny. Czekałem na taki powrót Cameron. Bardzo w stylu "Wybuchowa para". Mam ochotę na drugą część bo wygląda na to, że ma być :)
Przecież Ona zagrała fatalnie. Momentami miałem wrażenie że Diaz nie wie na planie czego występuje. Fox chociaż starał się udawać ze gra- w końcu wziął za to pieniądze. Ze wszystkich akcyjniaków netflixa z gwiazdorską obsadą, jakie wypuścili w ciągu ostatnich kilku lat ten jest zdecydowanie najgorszy.
Też czekam na drugą część. Dobrze się bawiłam. Oczywiście wpadka z językiem polskim trochę żałośna, ale wybaczam za dobrą zabawę. Film łatwy, lekki i przyjemny. Można obejrzeć z całą rodziną.
Zazdroszczę ci tego wysublimowania. Dla mnie niestety zbyt ambitny i przeintelektualizowany. Czekam wreszcie na Netflixie na coś mniej ambitnego, przy czym można będzie się w pełni odprężyć i zrelaksować.
W porównaniu do wybuchowej pary, red czy tego ochroniarza z Ryanem Reynolds Samuelem l Jacksonem to jest po prostu padaka niestety :( ani śmieszne ani dobrej akcji... lubię takie filmy na poprawę humoru, ale ten był po prostu nudny