PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=10033145}

Znowu w akcji

Back in Action
2025
5,3 12 tys. ocen
5,3 10 1 11555
3,9 11 krytyków
Znowu w akcji
powrót do forum filmu Znowu w akcji

Świetny. Czekałem na taki powrót Cameron. Bardzo w stylu "Wybuchowa para". Mam ochotę na drugą część bo wygląda na to, że ma być :)

ocenił(a) film na 6
fonoarte

A najlepsza była Murzynka z czeczeńskiej mafii mówiąca po polsku

ocenił(a) film na 3
fonoarte

Przecież Ona zagrała fatalnie. Momentami miałem wrażenie że Diaz nie wie na planie czego występuje. Fox chociaż starał się udawać ze gra- w końcu wziął za to pieniądze. Ze wszystkich akcyjniaków netflixa z gwiazdorską obsadą, jakie wypuścili w ciągu ostatnich kilku lat ten jest zdecydowanie najgorszy.

fonoarte

Też czekam na drugą część. Dobrze się bawiłam. Oczywiście wpadka z językiem polskim trochę żałośna, ale wybaczam za dobrą zabawę. Film łatwy, lekki i przyjemny. Można obejrzeć z całą rodziną.

fonoarte

Ewidentnie masz wysoki poziom tolerancji na gówno :>>>

ocenił(a) film na 9
fonoarte

Mnie też się podobał i chętnie obejrzę co dalej :)

fonoarte

Zazdroszczę ci tego wysublimowania. Dla mnie niestety zbyt ambitny i przeintelektualizowany. Czekam wreszcie na Netflixie na coś mniej ambitnego, przy czym można będzie się w pełni odprężyć i zrelaksować.

fonoarte

W porównaniu do wybuchowej pary, red czy tego ochroniarza z Ryanem Reynolds Samuelem l Jacksonem to jest po prostu padaka niestety :( ani śmieszne ani dobrej akcji... lubię takie filmy na poprawę humoru, ale ten był po prostu nudny

ocenił(a) film na 1
fonoarte

Wy tak na poważnie, czy opłaceni? To jest dobre kino???

fonoarte

Świetny film na 8-8,5. Miło by było jakby była 2 część