PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=637112}

Zobowiązanie

The Liability
2012
5,7 1,9 tys. ocen
5,7 10 1 1885
Zobowiązanie
powrót do forum filmu Zobowiązanie

Nie powiem żeby film był zły ... ponieważ zalet miał sporo. Świetna muzyka, ciekawy scenariusz i dosyć wartka i wciągająca akcja. Jednak reasumując , film nie powala na kolana i na dodatek jest dosyć przewidywalny. Bardzo ciekawa rola Talulah Riley ... oby takich więcej. Podsumowując ... 5/10 można obejrzeć ale zdecydowanie nie konieczie trzeba.

użytkownik usunięty
Adash

Muzyka była świetna to trzeba przyznac, ja dałem 7, z sentymentu do angielskiego kina, ten film nie jest najgorszy, momentami mógł się podobac. Ten młody nieźle grał, fajna mimika w jego grze :)

no to jak dałeś 7/10 tylko z sentymentu, to jak na moje oko to ty sie nie za bardzo znasz na filmach

użytkownik usunięty
Adash

Nie rozumiem co chcesz przez to powiedzieć. ku... jak na tym forum się nazbierało ekspertów kina i innej wywyższającej się szumowiny, normalnie jesteście lepsi niż prawdziwi krytycy filmowi. Może zatrudnijcie się w branży filmowej będziecie mogli sobie pokrytykować. A jeśli chodzi o film to piszę, że nie był najgorszy, a że napisałem z sentymentu to ci wytłumaczę o co mi chodzi. A chodzi o to, że normalnie dałbym 6, a podniosłem o 1 oczko właśnie dlatego, że lubię angielskie kino, akcent i poczucie humoru. Tak trudno to zrozumieć? No ale to jest Polska, kraj, w którym jeden wywyższa się nad drugim uważa się za nie wiadomo jakiego fachowca a tak na prawdę jest gó....., małym i nic nieznaczącym. Aha i chciałbym ci oznajmić iż jest coś takiego jak gust, no ale ty chyba tego nie dostrzegasz. Żegnam

W tej jak i poprzedniej wypowiedzi można łatwo dostrzec Twoją osobowość. Nie uważam siebie za znawce kinowego, niemniej jednak uważam że Ty na filmach znasz się nieznacznie. Ale w jednym masz racje ... o gustach się nie dyskutuje. Faktem jest jednak że gdyby nie aspekt w postaci dobrze rozegranych postaci głównych filmów ... to byłby on do d**y

użytkownik usunięty
Adash

" to jest Polska, kraj, w którym jeden wywyższa się nad drugim uważa się za nie wiadomo jakiego fachowca" no i to widać, szkoda dyskusji. A tak poza tym to chciałbym ci oznajmić, że ja przy ocenianiu używam skali 6-10, bo słabsze filmy oglądam bardzo rzadko. Aha i niby jaka jest ta moja osobowość? Słucham, co pan krytyczny ma do powiedzenia na ten temat.