Model, który bierze udział w zamach na prezydenta Malezji!!!!
Trzeba być naprawdę debilem żeby napisać scenariusz a co dopiero zająć sie produkją takiego gówna. Jeden z największych gniotów jakie w życiu widziałem, można go ustwić w jednej lini z takimi "hitami" jak Joe Dirt czy polskimi: YYYrek kosmiczna nominacja albo 6 dni strusia.
Nagrał mi go znajomy, po 30 minutach filmu wyrzuciłem płyte do śmietnika. Naprawdę żal tej złotówki, która wydałem na płyte.
Radzę omijać omijać z daleka szerokim łukiem !!!!!!!!!
nie chwal sie tak piractwem ;)
trzeba bylo obejrzec film do konca, nie rozumiem osob, ktore widza czegos polowe i stwierdzaja ze film jest swietny/slaby. to tak jak oceniac po zwiastunie.
...i dzięki Bogu że to był pirat bo gdybym wydał ze 30 zeta na DVD to bym sobie pluł w brode, że zmarnowałem kase na takie gówno.
jest tez pozytywna strona pitactwa. Dzięki divx-om moge wydać pieniadze na naprawdę dobre filmy DVD i nie marnuje sie kasy na takie gnioty.
wszystko jest rzecza gustu, mi sie ten film podobal, czy musisz wkraczac moje pole swiatopogladowe i starac sie tu cos zmieniac? ;)
Borat, co Ty na to, żeby poprzeć swoją wypowiedź jakimiś bardziej rzeczowymi argumentami, niż tylko "Boże, jakie gówno"?Rozumiem, że film Ci się nie podobał i szanuję Twoje zdanie, ale chciałabym wiedzieć, co Ci nie odpowiadało.
Szkoda mi było czasu który zmarnowałem na oglądanie filmu to i w komentarzu nie będę się niepotrzebnie fatygował.
Boisz się dyskusji?:p Czyżbyś nie miał żadnych argumentów do zaprezentowania?Nie wierzę.
To sobie podyskutowaliśmy:P Myślałam, że będzie zacięta walka na argumenty, a tu nic:((( :P
On nie chciał dyskotować tylko trochę sobie po...lić bez sensu i po narzekać bez ładu i składu jak stara baba :D
No właśnie. Najlepiej napisać, że gówno itp, ale po co już dać jakieś argumenty. Żenada, panie Borat, żenada.
film zabawny, prześmiewczy, pełen ironii o tym dziwnym towarzystwie ze świata mody
wszystko fajnie pokazane i zagrane- nie zasługuje na tak niską ocenę
obawiam się, że film jest nie do końca zrozumiany
Mi się bardzo podobał ten film.
Na pewno humor nie dla wszystkich, ale ten film jest tak prześmiewczy, tyle w nim ironii, że od razu widać, co było głównym celem. :).
Nie jestem wielką fanka Stillera, ale ten film naprawdę się udał.
Ten film jest momentami absurdalny wręcz :).
Mnie również. Nie jestem fanem Stillera, tym bardziej Wilsona i trgo typu komedii, ale podczas tego filmu śmiałem się wiele razy. Jest polewkowy, porażkowy i dla mnie śmieszny. "Magnum" rządzi!
Twoja opinia (właściwie czy można nazwać to opinią?) niestety zupełnie nie idzie w parze z nickiem i avatarkiem. Bo jeśli ktoś fascynuje się Cohenem/AliG/Boratem to do Stilera i jego filmów autorskich powinno być mu blisko!
Dokładnie tak jak napisałeś: "Model, który bierze udział w zamach na prezydenta Malezji!!!!" To właśnie określa w jakich kategoriach należy rozpatrywać taki film - absurdalna komedia mająca na celu ośmiać pewne kręgi, zjawiska. Niestety, jak widać, nie wszyscy potrafią to dostrzec!
hahahhahaha
Film jest świetny, komedia absurdu i w przeciwieństwie np. Borata, lub Ali G nie opiera się na chamstwie.
Świetny film, kilka scen mnie poprostu powaliło!
Borat - 30 minut to chyba sporo aby zauważyć że to parodia... i nie brać tego dosłownie...