5,6 35 tys. ocen
5,6 10 1 35326
5,8 24 krytyków
Zoolander
powrót do forum filmu Zoolander

Model, który bierze udział w zamach na prezydenta Malezji!!!!

Trzeba być naprawdę debilem żeby napisać scenariusz a co dopiero zająć sie produkją takiego gówna. Jeden z największych gniotów jakie w życiu widziałem, można go ustwić w jednej lini z takimi "hitami" jak Joe Dirt czy polskimi: YYYrek kosmiczna nominacja albo 6 dni strusia.

Nagrał mi go znajomy, po 30 minutach filmu wyrzuciłem płyte do śmietnika. Naprawdę żal tej złotówki, która wydałem na płyte.

Radzę omijać omijać z daleka szerokim łukiem !!!!!!!!!

ocenił(a) film na 9
Borat

nie chwal sie tak piractwem ;)
trzeba bylo obejrzec film do konca, nie rozumiem osob, ktore widza czegos polowe i stwierdzaja ze film jest swietny/slaby. to tak jak oceniac po zwiastunie.

ocenił(a) film na 1
Hank

...i dzięki Bogu że to był pirat bo gdybym wydał ze 30 zeta na DVD to bym sobie pluł w brode, że zmarnowałem kase na takie gówno.

jest tez pozytywna strona pitactwa. Dzięki divx-om moge wydać pieniadze na naprawdę dobre filmy DVD i nie marnuje sie kasy na takie gnioty.

ocenił(a) film na 9
Borat

wszystko jest rzecza gustu, mi sie ten film podobal, czy musisz wkraczac moje pole swiatopogladowe i starac sie tu cos zmieniac? ;)

ocenił(a) film na 7
Borat

Borat, co Ty na to, żeby poprzeć swoją wypowiedź jakimiś bardziej rzeczowymi argumentami, niż tylko "Boże, jakie gówno"?Rozumiem, że film Ci się nie podobał i szanuję Twoje zdanie, ale chciałabym wiedzieć, co Ci nie odpowiadało.

ocenił(a) film na 1
Ines_14

Szkoda mi było czasu który zmarnowałem na oglądanie filmu to i w komentarzu nie będę się niepotrzebnie fatygował.

ocenił(a) film na 7
Borat

Boisz się dyskusji?:p Czyżbyś nie miał żadnych argumentów do zaprezentowania?Nie wierzę.

ocenił(a) film na 1
Ines_14

po prostu mam to gdzieś:) i mi sie nie chce

ocenił(a) film na 7
Borat

To sobie podyskutowaliśmy:P Myślałam, że będzie zacięta walka na argumenty, a tu nic:((( :P

Borat

On nie chciał dyskotować tylko trochę sobie po...lić bez sensu i po narzekać bez ładu i składu jak stara baba :D

ocenił(a) film na 7
rhotax

No właśnie. Najlepiej napisać, że gówno itp, ale po co już dać jakieś argumenty. Żenada, panie Borat, żenada.

ocenił(a) film na 8
Borat

film zabawny, prześmiewczy, pełen ironii o tym dziwnym towarzystwie ze świata mody

wszystko fajnie pokazane i zagrane- nie zasługuje na tak niską ocenę

obawiam się, że film jest nie do końca zrozumiany

ocenił(a) film na 10
staszpio

Film był moim zdaniem spoko... A gra Bena Stillera świetna.

Borat

Mi się bardzo podobał ten film.

Na pewno humor nie dla wszystkich, ale ten film jest tak prześmiewczy, tyle w nim ironii, że od razu widać, co było głównym celem. :).
Nie jestem wielką fanka Stillera, ale ten film naprawdę się udał.

Ten film jest momentami absurdalny wręcz :).

ocenił(a) film na 7
sandrula

Mnie również. Nie jestem fanem Stillera, tym bardziej Wilsona i trgo typu komedii, ale podczas tego filmu śmiałem się wiele razy. Jest polewkowy, porażkowy i dla mnie śmieszny. "Magnum" rządzi!

ocenił(a) film na 7
Borat

Twoja opinia (właściwie czy można nazwać to opinią?) niestety zupełnie nie idzie w parze z nickiem i avatarkiem. Bo jeśli ktoś fascynuje się Cohenem/AliG/Boratem to do Stilera i jego filmów autorskich powinno być mu blisko!
Dokładnie tak jak napisałeś: "Model, który bierze udział w zamach na prezydenta Malezji!!!!" To właśnie określa w jakich kategoriach należy rozpatrywać taki film - absurdalna komedia mająca na celu ośmiać pewne kręgi, zjawiska. Niestety, jak widać, nie wszyscy potrafią to dostrzec!
hahahhahaha

ocenił(a) film na 7
gazza76

Film jest świetny, komedia absurdu i w przeciwieństwie np. Borata, lub Ali G nie opiera się na chamstwie.

ocenił(a) film na 10
Borat

Świetny film, kilka scen mnie poprostu powaliło!
Borat - 30 minut to chyba sporo aby zauważyć że to parodia... i nie brać tego dosłownie...

ocenił(a) film na 8
Borat

i to mówi ktoś kto ma borata w avatarze. Durny jesteś, nie zrozumiałeś absurdalności tego filmu.