5,6 35 tys. ocen
5,6 10 1 35326
5,8 24 krytyków
Zoolander
powrót do forum filmu Zoolander

Częstotliwość i upór z jakim telewizje wszelkiej maści serwują ten "hit" jest godna odnotowania. Ilekrość zauważę tę tego pozycję w menu tv już się śmieję ilu "widzów znów się nabierze ....

ocenił(a) film na 3
Vader31

zaiste gniot jakich mało

Vader31

No cóż, z kolei moim zdaniem to film naprawdę godny uwagi. Oczywiście nie wymaga od widza więcej niż zaangażowania 0000,1% jakiejkolwiek części mózgu, ale większość gagów i dzióbki aktorów bardzo bawią.
Co więcej, wasze posty nie wskazują na posiadanie większej ilości mózgu. Warto zobaczyć w internecie, co to znaki interpunkcyjne, zaczynanie zdań od wielkich liter, nierobienie po trzech kropkach już więcej kropek i
kończenie - " - myślnika. " ilu "widzów znów się nabierze .... ".
No cóż, naprawdę warto pomyśleć nad tym, że kogoś może lekko irytować kolejne czytanie całkowitego odbiegu od języka polskiego na publicznej stronie czytanej przez tysiące ludzi. O ile w poście Vadera raczej tego nie zabrakło, to krótki post Paulus_germanus zdenerwował. No, żeby chociaż coś on wnosił do dyskusji!

ocenił(a) film na 9
FreckledBoy

film wg mnie świetny ale pisowni czepiają się tylko frajerzy wiec nie rób przypału

pudelka_2

Pudelka, ile ty masz lat? Zirytował Cię mój post, bo sama nie umiesz pisać. Poza tym nie robię przypału i nie jestem frajerem, bo po prostu skoro ja piszę jak człowiek to chciałbym wymagać tego samego od innych i już. A w ogóle jesteś strasznie dziecięca nazywając mnie frajerem.

ocenił(a) film na 7
FreckledBoy

Film jest średni, zawiodłem się bo rewelacyjna obsada, a mało śmieszył. Można oglądnąć.