Nic nowego Marc Forster nie wymyslił.Takich filmów jest ogromna masa ale ten jest tak zakręcony(w seńsie negatywnym) że chyba kręcony po pijanemu.Za pomysł daje 1/10 za wykonanie 4/10 Nawet dobra obsada tego nie ratuje .Moja ocena 5/10 Ten film na więcej nie zasługuje.Dobry dla schizofreników!!!!!!POZDRAWIAM
Pomysł może nie nowy (vide Drabina Jakubowa), ale nie przesadzaj, zbyt często się takich filmów nie widzi.
Za to wykonanie jest perfekcyjne i tutaj nie wiem czego się czepiasz. Efekty przejść, kolory, wygląd lokacji, praca kamery wszystko jest przemyślane i znakomicie się komponuje z tematyką filmu.
Jak dla mnie film piękny.
przewidywalny? Soryy ale co było dla ciebie w nim przewidywalnego? FIlm dość trudny połowa osob nie zrozumiała zakończenia a ty wszystko przewidziałes? Marc Foster poraz kolejny pokazał KLASE! Aktorzy zagrali mistrzowsko! Zgadzam sie z poprzednikiem że efekty i przejścia sa znakomite...ale coz kwestia gustu
pozdrawiam
PS. żaden film z McGregorem nie jest słaby :P
Zastanawiałam się przez chwilę czy to nie
a) sarkastyczny żart w którym ujawnia się Twa inteligencja (Co to jest - czarne i kwardatowe? Białe koło.)
b) prowokacja.
Uznwaszy, że jednak nie jest tak i potraktowawszy wypowiedź poważnie, skłonna jest podpowiedź, że może dobrym pomysłem jest obejrzeć film drugi raz. Owszem , jest sporo filmów w konwencji wręcz dadaistycznej, które sensu nie mają w ogóle(chyba, że bardzo, ale to bardzo podświadomy, własciwie nieświadomy...), i na tym polega ich sens(propagnada ideologiczno-budząca), ale UWIERZ - ten film do nich nie zależy. Akurat nie.
Dobry dla schizofreników? Ten film ukazuje, że każdy nim jest.Albo jak wolisz: nikt.
Pozdrawiam