PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=120103}

Zostań

Stay
2005
7,2 72 tys. ocen
7,2 10 1 72342
6,0 30 krytyków
Zostań
powrót do forum filmu Zostań

jest jeszcze jeden szczegół, który świadczy o tym, że wsystkie sytuacje, które dzieją się w filmie są wytworem wyobraźni umierającego Henry'ego. W kilku momentach w filmie możemy zauważyć kilka takich samych osób, np scena, gdy studenci wychodzą z wykładu, widzimy 3 dziewczyny w takich samych płaszczach. Jest jeszcze kilka takich momentów. To mnie zastanowiło i na poczatku nie wiedziałam jaki reżyser miał w tym cel ale po obejrzeniu całego filmu wszystko stało się dla mnie jasne. świetny film. Skłnia do refleksji nad życiem i śmiercią.

ocenił(a) film na 10
kamila_ra

Tak, to się rzuca w oczy, dziecko z uciekającym balonikiem, pytające "czy on przezyje" :), ale jak wytlumaczyc lekarza, który później również zaczął miec rózne przewidzenia i hmm... cofanie sie :P

ocenił(a) film na 6
kamila_ra

Jeżeli reżyser pokazywał wytwór wyobraźni Henry'ego, to dlaczego pokazywał też wytwór wyobraźni Sam'a? Przez to film był za bardzo zagmatwany. Spodziewałem się więcej po tym filmie. Odnoszę wrażenie, że film został "okrojony", bo np. scena z lekarką, którą zastąpił Sam, nie wnosi nic do filmu, nie wyjaśnia żadnej zagadki i właściwie to mogłoby jej wcale nie być .

ocenił(a) film na 8
jacekon

ogólne mieszanie naszymi mózgownicami!!

....

Za to film świetny patrząc na resztę-grę, montaż itp.

użytkownik usunięty
Freak_On_A_Leash

lekarka którą zastąpił sam prowadzi go do jego matki...