PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=120103}

Zostań

Stay
2005
7,2 72 tys. ocen
7,2 10 1 72340
6,0 30 krytyków
Zostań
powrót do forum filmu Zostań

istny skandal!

ocenił(a) film na 7

Czekam na film prawie pół roku, śledzę najnowsze newsy, czytam opinie.. Wreszcie nadchodzi upragniony dzień premery. I co? I okazuje się, że nasi ulubieni, kochani dystrybutorzy widzą tylko 3 ( słownie trzy ) miasta na mapie Polski i wprowadzają "Zostań" w zaledwie 5 kopiach! Ja rozumiem, że gdybym mieszkał w takim przysłowiowym Nigdzie, to takiego filmu na pewno bym się nie doczekał. Ale żeby w 3miescie!
I potem dystrybutorzy dziwią się , ze tyle osób ściąga filmy z netu. Sam zaczynam się zatanawiać, czy nie poszukać "Zostań" i obejrzeć go sobie w domowym zaciszu. Oczywiście to nie to samo wrażenie, co w sali kinowej. Ale co innego mam zrobić? Czekać kolejne pół roku na wydanie dvd??
Smiechu warte

ocenił(a) film na 10
milczacy

Co ja zrobie?? Chyba sciagne z neta. To okropne, tyle czekania ;(. Co im odbilo zeby takiego filmu nie dac do kin?? Sorry w trzech kinach wyswietlaja :( Na mozg ich rzucilo!! Nie rozumiem tego, po co tyle czekalam??? Liczylam dni do premiery a tu nic!!! Idzcie wy polacy zawsze wszystko psujecie, nie tosc ze fim jest pol roku po premierze swiatowej to jeszcze nie we wszystkich kinach wyswietlan. Masz racje ze potem sie dziwia ze jest piractwo, scigam i juz, a ty??

Mona

Tak samo jest z wieloma innymi filmami, które powinny być puszczane w kinach a nie są... Jakieś shity typu Mgła czy Hostel są puszczane a film z TAKĄ obsadą oczywiście NIE... Nic tylko siąść i płakać...

ocenił(a) film na 10
digital8

Zgadzam się z tobą :D ale tyle czekalam na ten film :(